MY VERY FIRST HAUL

I’m showing my latest pieces from Na-Kd!

God morgon babes! Här kommer videon jag spelade in igår, min allra första haul. Alltså hur uttalar man det? Haha! Jag shoppar ju en hel del på Na-Kd så i den här videon gör jag ett samarbete med dom där jag visar upp mina nya plagg. Väldigt blandat – jackor, byxor, kjolar och lite smycken. :-) Tycker ni det är bäst om jag provar plaggen på eller räcker det om jag visar upp dom? Berätta gärna var ni gillar så jag vet för framtiden, tänkte göra lite såna här videos ibland när jag har shoppat. :-) Med koden “Janni20” får ni 20% rabatt på hela Na-Kd (giltig en vecka from idag!). Ni hittar alla länkar till plaggen under videon på youtube, så ni kan bara klicka er vidare till den! Hoppas ni hittar något ni gillar! Hörs senare, massa kärlek <3

//Good morning babes! Here’s the video I recorded yesterday, me very first haul. Ok, how do you pronounce it? Haha! I shop a lot at Na-Kd so in this video I did a collaboration with them where I show some of my new pieces. A big mix – jackets, pants, skirts and some jewellry. :-) Do you like it best when I try the clothes on or is it enough if I just show them? Please let me know what you like so I know for the future, I’m planning to do some videos like this when I’ve done some shopping. :-) With the code “Janni20” you’ll get 20% off all of Na-Kd (valid one week from today!). You’ll find links to all the pieces under the video on youtube, so you can just check it out there! Hope you find something you like! Talk later, lots of love <3

In collaboration with Na-Kd.

29 reaktioner på “MY VERY FIRST HAUL”

 • Liena Snow says:

  Awesome haul! Like the items you chose!
  Have an amazing day xx
  Much love xx
  http://www.lienasnow.com

 • Frida says:

  Haul rimmar med Paul (uttalas alltså inte som howl)! :)

 • Emma says:

  Du sku kunna visa alltid plaggen på dig?

 • Josephine says:

  Visa plaggen på är bäst ☺️?

 • Wickan says:

  Jag tycker det är kul när du visar dem på! Kan du inte typ visa HELA DIG och kanske göra en voice over typ? :) det är najs! Gillar dina videos! ?

 • Marita Larsen says:

  Gjerne vis plaggene på, veldig gøy å se! Også nevne hvilken størrelse du har? Veldig greit å vite hvordan plaggene er i størrelse, spesielt buksene:)

 • Evi says:

  I usually love your videos, but I have to say this was quite bad one. Maybe it would have been better if you have tried the clothes on and show them better. Now the chair was so close to the camera, it was hard to see the outfit. Someone wrote to your youtube channel that “It seemed like you had to do their promotion and you just rushed it.” I think the same, sorry. Usually you are doing amazing work with the videos, maybe that’s the reason I was so disappointed with this one. Have a good day :)

  • janni says:

   Hi sweetie! Oh I’m sad to hear that, I’ve never done a haul before so I didn’t really know how to do it in the best way. But now I’ve gotten lots of feedback so next time I will try all the chlothes and show them. :-) I don’t think I rushed it at all, I just thought it would be to boring if I showed all the pieces, but now I understand that’s what people like to see haha! Thanks anyway for feedback, always good <3

 • Amy says:

  Watching hauls always makes me want to go on a shopping spree haha ♥

  Amy // Snippets of Amy

 • Beatrice says:

  Pröva på är mycket roligare! :)

 • Sofiealfrida says:

  Gillar att se hur plaggen sitter på, men haul som haul, gillar det mesta! Älskar att du passar i vad du än sätter på dig, good inspo!!!

 • Nathalie says:

  Great haul !! I would like to see this king of video more often :-)
  And if you can wear the clothes just after showing them, it would be nice to have an idea to wear and combine them :-) (sorry for my english, I am speaking french ^^)
  Bisou !!

 • Pauline says:

  Jättegärna visa plaggen på, så svårt att veta annars hur de ser ut “på riktigt” :)

 • Bella says:

  Vad heter nagellacket du har i videon? Jättebra haul! :)

 • Lina says:

  Jag älskar lookbooks när man visar kläderna på liksom i hela outfits! Tar nog lite längre tid att både filma och redigera men mycket roligare att kolla på! Älskar din stil btw, så fina saker!

 • TV says:

  Hi, maybe You should take longer shots, maybe from distance to see all Your silhouette.

 • Mari says:

  Roligt att se :) Sparar du alla kläder du får skickat till dig, eller ger du bort en del till vänner/familj?

 • Bianca says:

  Heya:) I loved the haul, I wanted to ask you, what type of camera do you use for your vlogs?

 • Mira says:

  Quite disapointes with the video, and lately with your blogging

 • Linda H says:

  Jag tycker nog du ska visa plaggen när du har på dig dem. Då får man se hur det sitter på, och även se mer hur du stylar dem. Man kanske även kan säga om dem är små i storleken eller om dem är stora, om dem är normala behöver man ju inte säga. Men så vet man det sen när man ska handla själv :) Btw Snyggt håret blev <3

 • Lisa says:

  Please wear them all! I really like your style!

 • Malin says:

  Hej Janni,
  Jag tycker att det skulle vara roligare om du gör någonting samtidigt som du visar upp kläderna. Och absolut prova alla :) Annars förvinner meningen med det. Tycker till exempel Therese Lindgrens den här haulen/vloggen är rolig:
  https://youtu.be/tqZ00iuJIvQ?list=PLokCA7riLgsj36TTHuCOxJ4_qznYpHvEc
  Sen tycker jag att du verkligen förtjänar en steamer, eftersom du fotar så mycket kläder. Ränderna efter att de legat nedpackade ser ju inte roliga ut :)

  Förstår att du gör den här typen av samarbeten för att tjäna pengar, och det vill jag ju självklart att du gör, men det är inte askul att titta på, så jag är rädd att du förlorar följare på de videorna. Eftersom du har ett intresse för mode och kläder så tror jag verkligen att du kan få till mer underhållande klipp än såhär.

  Förlåt om jag låter grinig. Menar verkligen inte så, vill bara att det ska gå bra för dig! :) Haul:ar kanske inte är min grej bara :)

  Kram kram

  • janni says:

   Hej söta <3 Får prova mig fram, men tack för feedback! :-) Folk verkade älska hauls och vill ha mer, så jag kände verkligen inte att jag tappade följare på det - snarare tvärtom. :-) Alla gillar vi olika saker, så för dig kanske det är bättre att kolla när jag gör vloggar eller annat haha! ;-) Stor kram!!

 • Sofie says:

  Haul’s som är så uppenbart sponsrade och i samarbete tror jag tenderar att dö ut på Youtube, dels då samtliga svenska youtubers väljer snarlika kläder och dels för att det är svårt att urskilja om personen i fråga verkligen hade köpt plaggen själv, för egna pengar. Det är betydligt roligare att se dig, som är så snyggt klädd och insatt i färg och form när det kommer till kläder, visa upp inhandlade kläder som inte är från mainstream NA-KD, Chiquelle och Nelly. Jag hoppas min poäng makes any sense – du är fantastisk och allt annat än mainstream, så gå din egen väg. Puss!

 • Effie says:

  I am usually always here to say how great you are and how amazing your work is but I start to think all the promotion is a bit too much. (Daniel Wellington especially, Na_kd…)
  Also throwing out the clothes like that gave a feeling of “I really do this video because I need to..”
  Anyway it is successful for them anyway as I do like some of the pieces but this is my feeling! Enjoy Barcelona xxx

Leave a Reply

Your email address will not be published.