Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

11:00 | March 30, 2017

SKIN BOOST

Last week when I enjoyed a facial to the fullest, look at my satisfied smile haha!

God morgon hjärtan! Hur mår ni idag? Imorgon är det fredag, galet vad fort veckorna går… Förra veckan var jag ju i Stockholm några dagar, jag har precis börjat jobba ihop med Nordiska Kliniken så jag var där en av dagarna. Jag har haft lite problem med min hy ett bra tag (små knotter i pannan och kinderna), jag trodde ett tag att det var pga att jag började äta vegetariskt men nu har det hållt i sig så länge (typ 6-7 månader) så jag behövde en riktig hy-boost. Jag tror allt resande, stress och även kost har påverkat såklart. Jag kollade runt lite och läste om Nordiska Kliniken, så nu gör vi ett samarbete framöver där jag kommer prova några av deras behandlingar när jag är i Sverige. :-) Jag känner redan skillnad på hyn, helt galet. Fick några produkter som jag skulle prova också så nu vet jag exakt vad jag ska köpa, kommer köra på märket Image som dom säljer. Behandlingen var magisk, bra musik, varmt täcke och grym behandling (med naturgodis och bubbelvatten efteråt, haha). Jag har fått en del frågor om hur jag gör med hårborttagning och jag har gjort laser 3-4 gånger innan, så nu ska jag göra mina sista behandlingar hos dom också. Det finns allt där, jag började med laserbehandling (armhåla + bikinilinje) sen avslutade jag med ansiktsbehandlingen. :-) Om ni är sugna på något av det får ni 30% rabatt på första laserbehandlingen och även på en ansiktsbehandling med koden “Janni”. Skönt att få gjort innan sommaren! Nu ska jag ta en promenad och hämta upp mitt körkort som är klart, wihooo! Puss <3

//Good morning loves! How are you today? It’s friday tomorrow already, the weeks passes by so fast… Last week I was in Sthlm for a few days, and I just started working together with Nordiska Kliniken so I went to them one of the days. I’ve had some problems with my skin for a while (small dots in my forehead and cheeks), first I thought it was because I started eating vegetarian but now it’s been like this for along time (like 6-7 months) so I needed a skin boost. I think all the traveling, stress and also food has affected it too of course. I looked around a bit and read about Nordiska Kliniken, so now we’re doing a collaboration where I will try some of their treatments when I’m in Sweden. :-) I can feel a difference on my skin already, crazy. Got some products to try so now I know exactly what to buy, will go for the brand Image that they sell as well. The treatment was magical, great music, warm sheets and a great treatment (with choclate covered nuts and sparkling water afterwards, haha). I’ve gotten lots of questions about how I do hair removal and I’ve done laser 3-4 times before, so now I’m gonna do my last treatments there as well. They have it all, I started with laser (armpit + bikini) and finished with the facial. :-) If you’re ever in Sweden and want to try you’ll get 30% off on the first laser treatment and also a facial with the code “Janni”. Nice to get it done before summer! Now I’m gonna go for a walk and pick up my driving licence that’s finally done, wihoo! Hugs <3

In collaboration with Nordiska Kliniken.


15 kommentarer16 kommentarer om “SKIN BOOST”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vad härligt med ansiktsbehandling! vi använder också Image, verkligen supernöjda med det http://madebyw.se

  Reply
 • Kul att höra, jag gillar produkterna massor redan! :-)

  Reply
 • Awesome that you got your licence sorted!
  Have a great day! xx
  http://www.lienasnow.com

  Reply
 • Kan du inte berätta lite mer ingående om laserbehandlingarna? Har funderat på samma som du gjort ett tag men känner att jag vill veta lite mer hur det går till osv först!Puss

  Reply
 • Det är inte så komplicerat, man går dit (man rakar sig innan, man lasrar på bar hud), sen lägger man sig ner, tvättar och sen kör dom med en maskin i typ 5-10 minuter. Klart! :-) funkar super tycker jag, det brukar vara hårfritt i typ 2-3 månader, sen växer det ut fast mindre. :-) Kram!

  Reply
 • J adore Janni qui dort….

  Reply
 • Hej Janni! Hur hanterar du när du och Jon är borta från varandra längre stunder? lider eller snarare känner du någon gång seperationsångest? Kram!

  Reply
 • Det suger såklart, men jag tror vi är så vana nu! Vi ser fram emot när vi ses nästa gång, det är alltid jobbigast dom första dagarna… Kram!

  Reply
 • Hope you enjoyed it!<3
  http://www.blogellive.com

  Reply
 • Looks great! Hope you enjoyed it :)
  Greetings, Julia
  http://theeverydaytreasures.blogspot.de

  Reply
 • You look incredibly relaxed haha, sounds wonderful ♥

  Amy // Snippets of Amy

  Reply
 • Hello beautiful!

  I’m one of your biggest fans!! You are more than inspiration for me. I know that you live in Monaco. About me: I’m 20 and I’m a fashion lover and blogger from Austria. I’ve my blog since two years. I’m from 7th to 11th April in france, Monaco. It would be a dream to met you. Maybe you have time to met me and we could make a pic together. I’m nervous while im writing this text and i’m exited of your reaction.
  Hope you see this.
  Thank u so much janni.
  Kindest
  Sarah
  I would be the happiest girl in the whole world if you have just one second for me ❤

  Reply
 • Hi sweetie <3 Oh, I would've loved to meet you but I'm in Spain having my bootcamp those dates. :-( Hopefully we'll meet somewhere else in the future. Enjoy your time here! Xx

  Reply
 • Something that definitely helped with my skin was drinking less coffee! It was a hard routine to break, but the change was worth it!
  x

  Reply
 • Om ni är sugna på något av det får ni 30% rabatt på första laserbehandlingen och även på en ansiktsbehandling med koden “Janni”…..

  Reply