REUNITED

Time for Barcelooona and time with this babe! <3

God morgon hjärtan! Vet ni vad jag bokade igår? En biljett till Barcelona, wihoo! :-) Jag ska dit för att hänga med Tash, vi ska ha en girls weekend och jag är så otroligt peppad! Xenia kommer dit också på lördag så vi kommer troligtvis ha en riktigt härlig helg. Jag kunde inte bestämma mig för om jag skulle till Italien och åka skidor eller till Barcelona, jag har ju aldrig riktigt varit i Barcelona (bara sovit där en natt åt gången), så det ska bli kul att se. :-) Planen var först att åka till Jon men jag tror han kommer vara upptagen med att hoppa på stora hopp och då blir jag bara rädd, haha! Vi ska äta god mat, kanske shoppa lite, träna och bara ha det gött. Flyget går om några timmar så jag ska packa ihop här och sen börja röra mig mot flygplatsen. Ha en fin fredag så hörs vi när jag är framme. Puss <3

//Good morning loves! Do you know what I did last night? Booked a ticket to Barcelona, wihoo! :-) I’m going there to hang out with Tash, we’re gonna have a girls weekend and I am so excited! Xenia will come too on saturday so we’ll probably have a great weekend. I couldn’t decide first if I wanted to go to Italy to ski or Barcelona, I’ve never really been to Barcelona (just slept there one night at a time), so it will be fun to see. :-) My plan first was to go to Jon but I think he will be busy jumping big jumps and that just makes me scared, haha! We’re gonna eat good food, maybe do some shopping, workout and just have a great time. My flight leaves in a few hours so I’m gonna pack up and start heading to the airport. Have a great friday and I’ll talk to you when I’m there. Hugs <3

18 reaktioner på “REUNITED”

Leave a Reply

Your email address will not be published.