GIRLS IN BARCELONA

Snaps from our amazing day in Barcelona <3 (Will post my outfit later!)

Alltså Barcelona, I love you! Så himla mysig stad, jag vill komma tillbaka hit en längre tid och bara utforska hela stället. Vi började dagen med lunch, ska visa er mer därifrån, och sen strosade vi runt och kollade in alla mysiga små gator och fotade. Det var inte ett moln på himlen och varmt, men inte för varmt. Perfekt helt enkelt! :-) Nu är vi hemma och ska byta om och göra oss redo för kvällen, vi ska först käka middag och sen ska vi till Nuba, en “söndagsklubb” här så det ska bli spännande. Hörs imorgon babes, PUSS <3

//Oh Barcelona, I love you! Such a nice city, I want to come back here for a longer period and just explore this place. We started the day with lunch, will show you more from that place, and then we strolled around a bit and just checked out the cute streets and took photos. Not a single cloud on the sky and warm, but not too warm. It was just perfect! :-) Now we’re back home and will get changed for the night, we’re heading out for dinner first and then we’re going to Nuba, a “sunday club” here so that will be fun. Talk tomorrow babes, HUGS <3

14 reaktioner på “GIRLS IN BARCELONA”

Leave a Reply

Your email address will not be published.