GREEN MORNING

Green smoothie and green sofas… <3

God grön morgon, haha! Vi har startat dagarna här med gröna smoothies (min favorit som ni säkert vet), vi gjorde dom på spenat, banan, fryst mango, chiafrön och vatten. Enkelt och sjukt gott! :-) Vet inte alls hur mycket jag tog av allt, jag gör alltid på känn nu för tiden. Det räckte inte med grön smoothie, deras gröna soffa är ju to die for… Vill ha! Sammet, guldiga detaljer och superskön att sitta i. Vi satt i den hela kvällen och kollade en ny serie igårväll till typ 02.00, ni vet när man hela tiden tänker “bara ett avsnitt till”, haha! Serien heter 13 reasons why, hett söndagstips. Planen idag är att åka in till stan och äta lunch på Green Spot och ikväll står det party på schemat. Oklart på en söndag men väldigt kul! Jag kommer ta det ganska lugnt dock eftersom jag flyger imorgon ganska tidigt. Hörs lite senare, puss <3

//Good green morning, haha! We’ve started our days here with green smoothies (my favorite as you probably know), we made them out of spinach, banana, frozen mango, chia seeds and water. Simple and super good! :-) I have no idea how much I added of everything, I always just take how much I think will be good. It wasn’t enough with a green smoothie, their green sofa is to die for… Want it! Velvet, golden details and super comfy. We sat in it all night and watched a new tv-series until 2AM, you know when you think “just one more episode” all the time, haha! The series is called 13 reasons why, great sunday tip. The plan for the day is to go to town and eat lunch at Green Spot and tonight we have a party on the schedule. Weird on a sunday but very fun! I will take it easy though since I’m flying tomorrow pretty early. Talk later, hugs <3

23 reaktioner på “GREEN MORNING”

Leave a Reply

Your email address will not be published.