GIRLS WEEKEND IN BARCELONA

A new vlog from Barcelona <3

Här kommer vloggen från Barcelona! Jag filmade bara igår faktiskt, bestämde mig för att ta två dagar när jag kunde njuta av Barcelona, fokusera på att fota och umgås och inte filma allt vi gjorde. Kanske låter konstigt men när man både filmar och fotar hela dagarna är det svårt att njuta samtidigt. Även om jag såklart älskar att vlogga, blogga och fota! Anyway, nu har jag fått det sagt också fast jag inte alls tänkte prata om sånt haha! Har haft en MAGISK helg, alltså dessa två tjejer i mitt hjärta! <3 Och Oscar också då såklart, haha! Han var dock inte med oss hela tiden, han hängde med sina killkompisar när vi gjorde tjejgrejer. :-) Jag kommer åka tillbaka snart igen, vill hänga där minst en vecka nästa gång och utforska mer. Gulligt, trendiga ställen, god mat och riktigt härlig stämning. Plus massa palmer, jag gillar ju det som ni vet. Nu ska jag kramas med Jon, sen ska jag försöka sova länge imorgon och hoppas på att bli väckt med sång och frukost på sängen. ;-) PUSS och god natt <3

//Here’s the vlog from Barcelona! I actually just filmed yesterday, I decided to take two days and just enjoy Barcelona, focus on taking photos and hang out and not film everything we did. May sound weird but when you both film and shoot photos all day it’s pretty hard to enjoy a place at the same time. Even if I love to vlog, blog and take photos of course! Anyway, now I’ve gotten that said even though I didn’t plan to talk about stuff like that haha! I’ve had an AMAZING weekend, oh these two girls in my heart! <3 And Oscar too of course, haha! He didn’t hang out with us all the time though, he hung out with his friends when we did girly stuff. :-) I will go back soon again, want to be there for at least a week next time and explore more. So cute, trendy places, good food and just a great feeling. Plus lots of palmtrees, I like that as you know. Now I’m gonna cuddle with Jon, then try to sleep until late tomorrow and hope that someone will wake me up with a song and breakfast in bed. ;-) HUGS and good night <3

8 reaktioner på “GIRLS WEEKEND IN BARCELONA”

Leave a Reply

Your email address will not be published.