BIRTHDAY GIRL

Birthday girl today <3

Heej hjärtan! Idag är ingen vanlig dag för det är min födelsedaaaag!! :D Grattis till mig, haha! Jag har haft fullt upp hela morgonen, skattjakt och grejer som ni kan se imorgon på Jons vlogg. Vilken kille jag har! <3 Massa ballonger har jag fått också, så vi var tvungna att ta en bild på taket. Om ett tag ska vi iväg och luncha med vänner och sen får vi se vad vi gör! Jag vill bara ta det lugnt, umgås och ha en mysig dag idag. Hörs lite senare, puss och kärlek <3

//Hey loves! Today is not a regular day because it’s my biiiirthday!! :D Congrats to me, haha! I’ve been busy all morning, treasure hunt and stuff that you can see tomorrow on Jon’s vlog. What an amazing bf I have! <3 Got lots of balloons too, so we just had to take photos at the rooftop. We’re heading out for lunch with friends soon and then we’ll see what we’re doing! I just want to take it easy, hang out and have a cozy day. Talk later, kisses and love <3

53 reaktioner på “BIRTHDAY GIRL”

Leave a Reply

Your email address will not be published.