MY 27TH BIRTHDAY

My birthday in video, I have a crazy boyfriend…

Hej hjärtan! Hur mår ni? Jag mår så otroligt bra, gick en promenad imorse, träffade upp pappa och åt lunch bara han och jag (mysigt!) och sen åkte vi och körde ett sinnessjukt träningspass haha! Jag måste ju börja komma igång nu inför mitt bootcamp som börjar på fredag (SÅ PEPP!!). Jag kom precis upp ur badet där jag låg och njöt i typ 30 minuter. Bra dag! Den toppar inte dagen igår däremot, vilken fantastisk födelsedag jag hade… Jon vloggar ju varje dag så vill ni se vad vi gjorde och hur han överraskade mig kan ni se det ovan. :-) Jag har världens bästa kille! <3 Nu väntar vi in indisk mat och det ska bli godare än någonsin, är så hungrig efter träningspasset haha! Hörs imorgon babes, puss och kram!

//Hey loves! How are you? I feel so incredibly good, went for a walk this morning, met up with my dad and had lunch only him and I (cozy!) and then we went and did an insane workout haha! I have to start now before my bootcamp that starts this friday (EXCITED!!). I just got up from a bath, I was in there for 30 minutes and just enjoyed. Great day! It’s not beating yesterday though, what an amazing birthday it was… Jon makes vlogs every day so if so if you want to see what we did and how he surprised me you can see it above. :-) I have the best boyfriend in the world! <3 Now we’re waiting for indian food and it will be nicer than ever, I am so hungry after the workout haha! Talk tomorrow babes, kisses and hugs!

13 reaktioner på “MY 27TH BIRTHDAY”

Leave a Reply

Your email address will not be published.