VELVET

Jessica Choay choker/ Sanne Alexandra blazer (here!) – adlink/ Senso shoes

God morgon hjärtan! TACK för alla fina gratulationer igår, bäst är ni. <3 Jag bestämde mig för att ta en halvdag off igår, därav inget inlägg igårkväll. Kände att det var dags för det när jag fyllde år. :-) Hade en superhärlig dag, blev så bortskämd hela dagen och fick umgås med Jon, pappa och Philip. Drömmig födelsedag! Här är en look från Barcelona, vi gick ut en av kvällarna och då såg jag ut såhär. Jag hade en kjol under blazern då den var lite kortare än jag trodde, haha! Väldigt fin är den, jag älskar velvet. Jag har XS i min, men hade jag beställt nu hade jag beställt en S så den blir lite längre och mer oversize. :-) Nu har jag mailat ikapp lite (tog en dag off från mailen också), så nu ska jag ut på en promenad. Lyssna på musik och njuta av solen! Hörs senare, puss och kärlek <3

//Good morning loves! THANKS for all the bday wishes yesterday, you’re the best. <3 I decided to take half the day off yesterday, that’s why I didn’t blog last night. I felt that it was about time when it was my birthday. :-) Had an amazing day, got so spoilt all day and got to spend it with Jon, my dad and Philip. Dreamy b-day! Here’s a look from Barcelona, we went out one night and I looked like this. I wore a skirt under the blazer since it was a bit shorter than I thought, haha! It’s so pretty, I love velvet. I have XS in mine, but if I would’ve ordered now I would go for an S so it will be a bit longer and more oversize. :-) Now I’ve catched up on emails (took a day off that too), so now I’m heading out for a walk. Just listen to music and enjoy the sun! Talk later, kisses and love <3

14 reaktioner på “VELVET”

Leave a Reply

Your email address will not be published.