STRIPES

Max&Co blazer and pants (here!)/ Billabong shirt/ Chanel bag/ Jennie-Ellen shoes

Här kommer dagens look! Hade dock klänning och barbent under dagen men bytte om sen på eftermiddagen, det har varit varmt idag men ganska blåsigt. Jag körde på en hellook med ränder, gillar det massor! Den här kavajen kommer jag ha som klänning nästa gång med ett skärp i midjan och klackar, tror det kan bli riktigt snyggt. :-) Den sitter som en smäck! Idag åkte jag till flygplatsen och hämtade min lillebror som kom från Sverige, och han var på samma flyg som Jossan (min kompis) så det var smidigt. Nu har vi precis ätit middag, vi lagade en blandning av kale-sallad, rödbetor med chevre, potatisomelett och hummus. Så gott! Planen för resten av kvällen är How I met your mother och chill i soffan, måste vila upp mig inför bootcampet som drar igång imorgonkväll haha! Hörs imorgon, ha en fin kväll babes <3

//Here’s today’s look! Wore a dress and bare legs during the day though but changed in the afternoon, it’s been warm today but pretty windy. I went for a full look with stripes, like it a lot! I will wear this blazer as a dress next time with a belt in the waist and heels, think it will look great. :-) It fits perfectly! I went to the airport today to pick up my little brother that arrived from Sweden, and he was at the same flight as Jossan (my friend) so that was great. Now we just finished dinner, we made a mix with kale salad, betroot with goat cheese, potato omelet and hummus. So good! The plans for the rest of the night is How I met your mother and chill on the couch, have to rest before the bootcamp that starts tomorrow night haha! Talk tomorrow, have a great night babes <3

16 reaktioner på “STRIPES”

Leave a Reply

Your email address will not be published.