MARBELLA WALK

Blue sky and friends during my morning walk <3

God morgon babes! Hur mår ni? :-) Jag startade dagen på absolut bästa sätt! Jossan kom ju hit igår så imorse drack vi kaffe och åt frukost och sen mötte vi upp Edita som också är här. Vi skulle gå promenad och när vi möttes upp hade hon gjort en hälso-shot som vi fick ta innan promenaden, haha! Så himla god, receptet hittar ni på hennes blogg HÄR! Ska försöka starta dagen med det från och med nu. Vi har ju smygstartat lite inför bootcampet nu, vi kommer köra 4 pass/dag, man kommer såklart vara med på det man vill och orkar men jag ska försöka göra alla pass. Önska mig lycka till! ;-) Nu ska jag ta en dusch sen ska jag ta med Jossan och äta någon god lunch innan vi åker upp till hotellet. Hörs senare, puss <3

//Good morning babes! How are you? :-) I started the day in the absolute best way! Jossan arrived here last night so this morning we started with coffee and breakfast then we met up with Edita who’s also here. We went out for a walk and when we met up she made us healthy-shots that we had to take before the walk, haha! It was so good, you’ll find the recipe on her blog HERE! Will try to start the day with that from now on. We’ve slow started the bootcamp now, we’ll do 4 workouts/day, of course you will join the things you want and have the energy for but I will try to do all of them. Wish me luck! ;-) Now I’m gonna go for a shower and then I’m gonna bring Jossan to a nice lunch place before we’re heading up to the hotel. Talk later, hugs <3

13 reaktioner på “MARBELLA WALK”

Leave a Reply

Your email address will not be published.