WHITE LACE & DENIM

Storets jacket (similar here!) – adlink/ By Malina dress (here!)/ Furla bag/ Tamaris shoes (here!)

Hej hjärtan! Första stunden jag har en sekund över, det har minst sagt varit fullt ös idag. Superkul!! Vi är helt slut nu dock, när klockan var 20.30 och vi nästan var klara med middagen verkade alla helt sänkta, stackarna haha! Jag tror att jag har tagit ut mig för hårt idag, vet inte om jag har feber, har druckit för lite eller om det är min kropp som säger ifrån att jag inte hann vara frisk tillräckligt länge innan jag började träna igen… Ska sova nu så får vi hoppas att jag mår bra imorgon! :-) Här är en look från igår iallafall, det var sommarväder så jag drog på mig en sommarklänning, en jeansjacka och mina nya sommarheels. Jag har filmat en video för Tamaris igen (då kommer ni se den här looken bland annat), så jag hoppas att jag hinner få upp den imorgon. :-) Nu – SOVA! Haha! Hörs imorgon, massa kärlek <3

//Hey loves! First time in the day I have a second over, it’s been pretty hectic to say the least. Super fun!! We’re all so tired now though, when it was 8.30PM and we just had dinner everyone was so tired, I feel sad for the crew haha! I think I pushed it a bit too hard today, not sure if I have a fever, if I had way too little water or if it’s my body telling me that I hadn’t been healthy enough after being sick and started working out to soon… Will get some sleep now and hopefully I’ll feel better tomorrow! :-) Here’s a look from yesterday, it was summer weather so I wore a summer dress, denim jacket and my new summer heels. I filmed a video for Tamaris again (and you’ll see this look in there), so hopefully I will get it online tomorrow. :-) Now – SLEEP! Haha! Talk tomorrow, lots of love <3

17 reaktioner på “WHITE LACE & DENIM”

Leave a Reply

Your email address will not be published.