FEELING BETTER

The only photos I took yesterday, my love came to visit, we ate cheesecake and took it easy!

God morgon hjärtan! Hur mår ni? Jag mår bättre, herregud vad dåligt jag mådde igår… Det slutade med att jag fick åka ner och träffa en doktor och sjuksköterska som tog lite prover och mätte hur jag mådde. Så – äntligen har jag fått penicillin som förhoppningsvis kommer ta bort bakterierna som finns i min kropp. Jag tar väldigt sällan medicin och penicillin, men nu har jag något i kroppen som inte vill försvinna. Jag brukar inte ens ta alvedon när jag har hög feber, så då kanske ni förstår hur dåligt jag mått haha! Vaknade upp och mådde bättre idag iallafall, men jag kommer ta det lugnt resten av bootcampet och heja på alla andra istället. :-) Igår kom Jon och var min back up, så det var mysigt att få kramas med honom lite. Han sov över också så jag hade någon som tog hand om mig, min fina kille. <3 Vi åt en god middag som avslutades med cheesecake, välbehövligt när man är sjuk eller när man tränat mycket som för resten av gruppen. Nu ska gänget köra cirkelpass så jag ska dit och heja! Hörs senare, puss <3

//Good morning loves! How are you? I feel better, but oh wow I felt bad yesterday… It ended up with me going down to meet a doctor and nurse that took some tests to see how I felt. So – I finally got some antibiotics that hopefully will take away the bacterias I have in my body. I rarely take medicin or antibiotics, but now I’ve had something in my body that never wants to go away. I usually don’t even take paracetamol when I have a high fever, so now you might understand how bad I’ve been feeling haha! Woke up this morning and felt better, but I will take it easy for the rest of the bootcamp and cheer for everyone else instead. :-) Jon came here yesteday to be my back up, so it was nice to cuddle with him. He slept here as well so I had someone that took care of me, my amazing boyfriend. <3 We had a great dinner that finished with cheesecake, very needed when you’re sick or when you’ve been working out a lot as the rest of the group had. Now the group will do a circuit workout so I’m going there to cheer! Talk later, hugs <3

11 reaktioner på “FEELING BETTER”

Leave a Reply

Your email address will not be published.