LACE LACE LACE

Gooseberry Intimates top and bra/ Levis shorts

Hej babes! Hur mår ni? Jag har varit lite mer levande idag, men det har varit lite upp och ner. När jag anstränger mig och sitter och pratar en längre stund (vilket är det bästa jag vet, speciellt med alla härliga människor här!) så känns det som all min energi sugs ut så jag måste vila typ en timme efter. Fattar inte vad för skit jag har. Snart är det dags för Jon och mig att ta en veckas semester där vi bara umgås, vilar och dricker smoothies vid en pool typ. Haha! Ska sova snart så håller vi tummarna för att jag mår ännu bättre imorgon. :-) Här är några bilder vi tog vid våran palmträdgård innan jag åkte till campet. Jon är ju nästan lika besatt av palmer som jag är, så trädgården vid huset är full av palmer. I like! ;-) Nu ska jag slå på någon brittisk tv-serie (det finns inget internet i rummen, inget netflix och typ två tv-kanaler som inte är på spanska), väldigt avslappnande faktiskt. Hoppas ni har en fin kväll så hörs vi imorgon. Då ska jag fota lite härifrån! PUSS <3

//Hey babes! How are you? I’ve been a bit more alive today, but it’s been a bit up and down. When I do things like sitting and talking for a while (which is the best thing I know, especially with all the amazing people here!) it feels like it just drains all my energy so I have to rest for about an hour after it. Can’t understand what it is I have. It’s time for Jon and I to go on a week vacation soon, just hang out, rest and drink smoothies by the pool. Haha! Will soon go to sleep so fingers crossed that I will feel even better tomorrow. :-) Here are some pictures we took by our palmtree garden before I went to the camp. Jon is almost as obsessed with palm trees as I am, so the garden by the house is filled with palmtrees. I like! ;-) Now I’m gonna watch some kind of brittish tv-serie (there’s no internet in the rooms, no netflix and like two tv channels that’s not in spanish), very relaxing to be honest. Hope you’re having a great night and I’ll talk to you tomorrow. I’m gonna take some photos of this place then! HUGS <3

18 reaktioner på “LACE LACE LACE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.