RELAXING

Some snaps of this amazing place. Can I stay forever…?

God morgon hjärtan! Jag har äntligen kommit in i ett väldigt lugnt tempo, det är nästan lite tragiskt att jag måste tvingas till det som nu när jag är sjuk. Känns väldigt skönt just nu iallafall! Det enda negativa är väl att min mail-inkorg inte är i samma lugna tempo, men det struntar jag i just nu haha! Vi har varit här på Shanti-Som i några dagar nu och jag kan bara säga WOW. Stället gör dig så himla lugn (som ni säkert ser på bilderna). Bergen runtomkring, musiken här inne på hotellet, hela atmosfären och det viktigaste är personalen. Det känns som en stor familj som jobbar här och alla är så fantastiska! Det finns bara 14 rum här vilket gör att personalen känner till alla som är här vilket gör allt väldigt personligt. :-) Jag var ju med och gjorde träningarna första dagen och det var verkligen grymma träningspass. Så ledsen över att jag har missat resten av passen men gruppen känns supernöjda iallafall och jag känner mig nöjd med all vila jag har fått. :-) Idag mår jag äntligen bättre så jag ska njuta, ta det lugnt och så har jag bokat in en avslappnande body-wrap senare. Lite spa-tid är viktigt också! Hörs lite senare, puss och kram <3

//Good morning loves! I’m finally in a calm tempo here, it’s almost a bit tragic that I have to be forced to take it easy as I am now when I’m sick. Feels very good now though! The only bad thing is that my email isn’t in the same calm tempo as I am, but I can’t be bothered by that right now haha! We’ve been here at Shanti-Som for a few days now and I can only say WOW. This place makes you so calm (as you probably see in these pics). The mountains around, the music in the hotel, the entire atmosphere and most importantly the staff. It feels like a big family working here and everyone is just amazing! There’s only 14 rooms which makes it easier for the staff to get to know everyone here which makes it very personal. :-) I joined the workouts the first day and it was great workouts. So sad I haven’t been able to join the rest of them but the group seems to be super happy anyway and I feel happy about being able to rest as much as I’ve done. :-) I feel a lot better today so I will enjoy, take it easy and I also booked a relaxing body wrap later. Some spa time is important too! Talk later, kisses and hugs <3

8 reaktioner på “RELAXING”

Leave a Reply

Your email address will not be published.