MARBELLA VLOG

A new vlog from Marbella! Video in collaboration with Tamaris.

Hej hjärtan! Här kommer den här veckans vlogg, härifrån Marbella innan bootcampet startade. :-) Jag hade tänkt filma en vlogg där också men eftersom jag inte direkt har mått på topp så filmade jag inget. Den här videon kommer lite senare än jag hade hoppats på men nu är den äntligen live iallafall. Jag visar upp två olika looks i videon, jag gör den tillsammans med Tamaris igen så här ser ni hur jag stylar mina senaste favoriter. :-) Hoppas ni gillar videon, nu ska jag packa klart inför LA och Coachella. Taxin kommer tidigt imorgonbitti så jag ska försöka få till massa sömn innan det. Puss och kram <3

//Hey loves! Here’s this weeks vlog, from Marbella before the bootcamp started. :-) I was planning to film another vlog there too but since I didn’t really feel on top I didn’t film. This video is a bit later than I would’ve hoped for but now it’s finally live at least. I’m showing you two different looks in this video, I’m doing it together with Tamaris again so here you’ll see how I styled my latest favorites. :-) Hope you like the video, now I’m gonna pack up the last things for LA and Coachella. The cab will arrive early tomorrow morning so I will try to get a lot of sleep before that. Kisses and hugs <3

In collaboration with Tamaris.

3 reaktioner på “MARBELLA VLOG”

Leave a Reply

Your email address will not be published.