COACHELLA BABY!

Back with this babe! <3

God morgon babes! Här kommer min andra mobilblogg någonsin… Försökte få till internet på datorn men den ville inte connecta till min telefon. Mycket skumt! Efter mycket om och men sitter vi äääntligen på flyget mot LA!! :-) Jag mår bättre idag och är så sjukt peppad på Coachella nu. Pirr i kroppen! Dags för mig att lägga ner mobilen, snart lyfter vi. Hörs ikväll när vi är framme, puss och kärlek <3

//Good morning babes! Here’s my second phone blog ever… Tried to get internet on my computer but it didn’t want to connect to my phone. Very weird! After some stress we’re finaaally on the flight towards LA!! :-) I feel better today and I am so excited for Coachella now. Crazy excited! Time for me to put down my phone, we’re about to take off. Talk tonight when we arrive, kisses and love <3

15 reaktioner på “COACHELLA BABY!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.