PALM SPRINGS

We arrived to Palm Springs yesterday <3

God morgon från Palm Springs! <3 Vi vaknade vid 03.00 imorse, gotta love jetlag haha! Flygresan igår gick hur bra som helst, sov en del och kollade några filmer. När vi äntligen kom ut från flygplatsen hoppade vi direkt in i en bil och körde mot Palm Springs där vi är nu. För att inte somna direkt så bytte vi om och gick ner till poolområdet på hotellet där Revolve hade välkomstmiddag. Det blev veggie-burgare, pommes, tacos och pizza. Gott med sån mat efter en lång resdag. ;-) Vet inte om jag sagt det men jag är här tillsammas med Revovle, dom har massa saker anordnat för helgen så det ska bli otroligt kul att uppleva min första Coachella-festival ihop med dom. Nu ska jag försöka vila lite till så vi inte blir helt förstörda ikväll, hörs senare. Puss och kram <3

//Good morning from Palm Springs! <3 We woke up at 3.00 this morning, gotta love jetlag haha! The flight over went great, slept some and watched a few movies. When we finally got out from the airport we jumped straight in to a car and drove to Palm Springs where we are now. We change straight away to not fall asleep and went down to the pool area at the hotel where Revolve had a welcome dinner. We had veggie-burgers, fries, tacos and pizza. Great food after a long travel day. ;-) Not sure if I told you guys but I’m here together with Revolve, they have lots of things organized for this weekend so it will be super fun to experience my first Coachella together with them. Now I’m gonna try to rest a bit more so we’re not destroyed later tonight, talk later. Kisses and hugs <3

16 reaktioner på “PALM SPRINGS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.