Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

18:40 | April 15, 2017

POOL PARTY

Guacamole and lemonade at the pool party!

God morgon hjärtan! Wow, det känns som gårdagen var typ 3 dagar lång, haha! Vi vaknade ju så sjukt tidigt, fotade lite, käkade brunch med gänget och efter det var det poolparty. Vi drack lemonad och käkade guacamole och kollade på folk. :-) Det roligaste som finns är ju att se allas looks, mest av allt på festivalen. Folk går verkligen all in! Jag var riktigt dålig på att fota igår, jag antar att jag hade fullt upp med att ta in alla intryck, snacka med folk och sen såklart försöka få bort jetlagen. ;-) Efter några timmars poolparty var det dags att dra till festivalområdet, där hängde vi se hela kvällen. Träffade massa folk (fick äntligen krama på min fina tjej Michan!) och gick runt och minglade och kollade in allt som hände. Vilket ställe det är alltså! Vi kom hem runt 02.00 så jag har insett att sömn den här helgen inte kommer vara prioriterat, haha! Nu ska jag springa ner och köpa kaffe och senare idag står brunch, dagsfest och festivalen på schemat. Hörs senare babes, puss <3

//Good morning loves! Wow, it feels like yesterday was like 3 days long, haha! We woke up crazy early, took some photos, had brunch with the crew and after that there was a pool party. We had lemonade and guacamole and did people watching. :-) The most fun thing there is is to see all the looks, mostly at the festival. People really goes all in! I was really bad at taking photos yesterday, guess I was busy experiencing it all, talk with people and also to try and kill the jetlag. ;-) After a few hours pool party it was time to head to the festival area, where we spent the rest of the night. Met lots of people (finally got to hug my amazing girl Michan!) and walked around and mingled and just looked at everything that was going on. What a place! We got back home at 02.00 so I’ve realized sleep is not something that will be prioritized this weekend, haha! Time for me to run down to get a coffee and later today we have brunch, day party and the festival on the schedule. Talk later babes, hugs <3


20 kommentarer21 kommentarer om “POOL PARTY”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Cool photos! Have an amazing time at the festival! Enjoy!
  Much love xx
  http://www.lienasnow.com

  Reply
 • You look stunning! Hope you’ll enjoy the rest of the weekend! Lots of love

  Reply
 • Ditt hår är så fint! Ha så kul nu på Coachella….hoppas du filmar lite till en vlog ??

  Reply
 • Amazing!!

  Reply
 • Looks like so much fun! I have been watching yours and natasha’s snaps a lot!! <3

  http://www.kristenskouture.com | Luxury. Fashion. Lifestyle.

  .

  Reply
 • What kind of a hair curler did you used to make the curls? They look really nice

  Reply
 • One from Nume :-) Xx

  Reply
 • Have fun!;-)<3
  http://www.blogellive.com

  Reply
 • Stunning! X

  Reply
 • Hej Janni,
  Jag kanske har fel men betalar inte Revolve din resa dit och sponsrar dig/er? Ungefär som Kenza och Levis? Borde du inte skriva ut “i samarbete med” eller “sponsrad av”?
  Tycker det är lite fult att få biljetter och uppehälle betalt men inte berätta det. Kissie åkte på en rejäl skattesmäll och blev fälld för att inte tydligt reklammärka sina inlägg och just sayin.. Men kan ha fel..

  Reply
 • Det är också CUBE som ska se till att samarbeten och spons märks ut i bloggarna.
  Det är väldigt dåligt med reklammärkning från mångas sida. Synd att bara Kissie får
  vara syndabock när så många fuskar.

  Reply
 • Håller verkligen med, kläderna är ju också en del av samarbetet iom att ni får välja gratis från deras sortiment, men det framgår liksom inte. Märket flyger ju inte dit er för att vara snälla utan för att få exponering via era sociala medier, och då tycker jag att ni också har ett ansvar att vara ärliga med detta. Ni förlorar inte direkt läsare snarare framstår ni som lite ärligare än nu…

  Reply
 • låter som ni har helt underbara dagar just nu och framför er <3 så snygg outfit också, as always!

  Reply
 • Why have u been posting only once a day? I mean i i know you are probably having fun but all the bloggers do it even three times… hmm….

  Reply
 • Because we didn’t sleep, had the worst jetlag and a very hectic schedule. I also filmed a vlog these days which I edited afterwards, so I was trying my best to survive and blog these days. ;-) Xx

  Reply
 • I wanted to say bravo for blogging on a daily basis. It’s such a challenge when you’re traveling. You probably get back home tired and sore from various adventures and still make time to edit pictures and tell us about your day <3 <3

  http://www.justdalal.com

  Reply
 • <3!!

  Reply
 • När får vi se bilderna från poolpartyt

  Reply
 • Hi Janni! I loooove this outfit, could you tell us where it’s from? :) X

  Reply
 • Sugen jag bliv på guacamole o chips hehe älskar din outfit!!!

  Reply