POOL PARTY

Guacamole and lemonade at the pool party!

God morgon hjärtan! Wow, det känns som gårdagen var typ 3 dagar lång, haha! Vi vaknade ju så sjukt tidigt, fotade lite, käkade brunch med gänget och efter det var det poolparty. Vi drack lemonad och käkade guacamole och kollade på folk. :-) Det roligaste som finns är ju att se allas looks, mest av allt på festivalen. Folk går verkligen all in! Jag var riktigt dålig på att fota igår, jag antar att jag hade fullt upp med att ta in alla intryck, snacka med folk och sen såklart försöka få bort jetlagen. ;-) Efter några timmars poolparty var det dags att dra till festivalområdet, där hängde vi se hela kvällen. Träffade massa folk (fick äntligen krama på min fina tjej Michan!) och gick runt och minglade och kollade in allt som hände. Vilket ställe det är alltså! Vi kom hem runt 02.00 så jag har insett att sömn den här helgen inte kommer vara prioriterat, haha! Nu ska jag springa ner och köpa kaffe och senare idag står brunch, dagsfest och festivalen på schemat. Hörs senare babes, puss <3

//Good morning loves! Wow, it feels like yesterday was like 3 days long, haha! We woke up crazy early, took some photos, had brunch with the crew and after that there was a pool party. We had lemonade and guacamole and did people watching. :-) The most fun thing there is is to see all the looks, mostly at the festival. People really goes all in! I was really bad at taking photos yesterday, guess I was busy experiencing it all, talk with people and also to try and kill the jetlag. ;-) After a few hours pool party it was time to head to the festival area, where we spent the rest of the night. Met lots of people (finally got to hug my amazing girl Michan!) and walked around and mingled and just looked at everything that was going on. What a place! We got back home at 02.00 so I’ve realized sleep is not something that will be prioritized this weekend, haha! Time for me to run down to get a coffee and later today we have brunch, day party and the festival on the schedule. Talk later babes, hugs <3

21 reaktioner på “POOL PARTY”

Leave a Reply

Your email address will not be published.