ACAI BOWLS

Acai bowls and grape fruit juice <3

Hej hjärtan! Hur mår ni? Jag sov så länge idag, så tacksam för det. Behövde det verkligen! Vi startade dagen med frukost på hotellet vi bor på, det blev acai-bowls och bagels. Så himla gott, även om acai-bowlen var lite “isig”. Det ska bli skönt att komma till LA och äta bra mat igen och gå promenader, vi har levt på hamburgare, pommes och pizza dom här dagarna typ. Festival-mat, haha! Vi håller på och packar ihop nu och ska snart hoppa in i bilen mot LA, jag ska vara där i 2 veckor nu och det ska bli så härligt. Jon kommer imorgon också så jag längtar tills dess. :-) Hörs lite senare, massa kärlek <3

//Hey loves! How are you? I slept so long today, so thankful for that. Really needed it! We started the day with breakfast at the hotel we stay at, we had acai bowls and bagels. So tasty, even though the acai bowl was a bit “icy”. I can’t wait ot arrive to LA and just eat good food again and go for walks, we’ve only had burgers, fries and pizza these days. Festival food, haha! We’re packing up right now and will soon jump in the car and drive to LA, I will spend 2 weeks there now and it will be so nice. Jon will arrive tomorrow too so I can’t wait for that. :-) Talk later, lots of love <3

11 reaktioner på “ACAI BOWLS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.