MATCHING SET

Glasses from Spain/ Lovers + Friends set/ Gucci bag/ Saint Laurent shoes

Hello från LA! Jag kom hem till Michan runt 19 efter en lång resa hem, eller den ska inte vara så lång men vi satt i en hel del trafik när vi lämnade Palm Springs. Alla skulle hem samtidigt. ;-) Vilken helg det har varit, wow! Måste bara få smälta allt lite, och såklart visa er alla bilder. Jag blir så stressad när jag inte känner att jag har tid att sitta ner vid datorn och fixa bilder/blogga/svara på kommentarer, men jag kände att det var bättre att jag njöt och hade kul i helgen istället för att må dåligt över det. Nu ska jag bara njuta av att vara i LA, ta det lugnt och ha tid för bloggen igen. :-) Ovan är min look från andra dagen, jag körde på ett matchande set, boots och min färgglada väska. Jag hade med mig en jacka också då det blir lite kallare när solen går ner, men det var inte så farligt som jag trodde att det skulle vara. Det var så varmt under dagen så värmen höll i sig, haha! Nu ska jag faktiskt gå och lägga mig (det är kväll här), men vi hörs när jag vaknar. :-) Puss och kärlek <3

//Hello from LA! I arrived to Michan’s place around 7PM after a long trip, well it wasn’t that long but we got stuck in traffic when we left Palm Springs. Everyone wanted to go home at the same time. ;-) What a weekend it’s been, wow! Just have to let everything sink in, and of course show you guys all the pictures. I get so stressed when I feel that I don’t have time to sit down with my computer to edit photos/blog/answer comments, but I felt that it was better that I enjoyed and had fun this weekend insted of feeling bad for it. Now I’m gonna enjoy being in LA, take it easy and have time for my blog again. :-) Above is my look for the second day, I went for a matching set, boots and my colorful bag. I had a jacket with me too since it gets colder when the sun sets, but it wasn’t as bad as I thought it would be. It was so hot during the day so it was still pretty warm, haha! Now I’m actually going to bed (it’s night time here), but I’ll talk to you when I wake up :-) Kisses and love <3

16 reaktioner på “MATCHING SET”

Leave a Reply

Your email address will not be published.