MARBLE

 

My new cover for my phone – marble cover from Richmond&Finch (find it here!)

Hej hjärtan! Här kommer den här månadens mobilskal för samarbetet jag gör med Richmond&Finch, ni vet säkert att jag älskar marmor… Speciellt med roseguld-detaljer. :-) Det här skalet passar till allt, vilket jag gillar. Mobilen är ju en typ av accessoar, man har den ofta i handen och det är extra fint att lägga den på bordet när man tar matbilder. ;-) I vanlig ordning så får ni 20% off med koden “Janni20”, och ni kommer till hemsidan här! Hoppas ni hittar något ni gillar! Nu ska vi åka och shoppa lite nya kläder till Jon, får se om jag hittar något också haha! Ha en fin kväll babes, puss <3

//Hey loves! Here’s this months phone cover for the collaboration I do with Richmond&Finch, you probably know that I love marble… Especially with rose gold details. :-) This cover works with everything, which I like. The phone is a kind of accessory, you often hold it in your hand and it’s extra pretty to put it on the table when you take food pictures. ;-) As usual you will get 20% off with the code “Janni20”, and you’ll get to the website here! Hope you will find something you like! Now we’re gonna go and do some shopping for Jon, will see if I find something as well haha! Have a great night babes, hugs <3

In collaboration with Richmond&Finch.

13 reaktioner på “MARBLE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.