THE LBD

Nelly hat/ Forever 21 kimono/ NBD dress/ Salar Milano bag/ Saint Laurent boots

God morgon till er och god natt till mig. :-) Vi ska snart gå och lägga oss efter en härlig kväll, Jon kom tillbaka från Mexico så jag har äntligen fått kramas med min älskling igen. Som jag har saknat honom! <3 Innan jag börjar visa er LA-bilder så ville jag visa min look från sista dagen på festivalen. Jag körde på en svart klänning med cut outs, en lång kimono och hatt. Bootsen hade jag på mig varje dag, det är mina skönaste skor och dom funkade perfekt när man gick runt på festivalen så det fick bli samma varje dag. ;-) Nu ska vi krypa ner i sängen och sova, ska bli skönt att vakna upp imorgon med energi. Har längtar efter det! Hörs när jag vaknar, massa kärlek <3

//Good morning to you and good night to me. :-) We’re soon going to bed after a great night, Jon got back from Mexico so I finally got to hug my love again. Oh I’ve missed him! <3 Before I start with LA-pictures I wanted to show you guys my look from the last day at the festival. I went for a black dress with cut outs, a long kimono and hat. I wore the same boots every day, they are my comfiest pair and they worked perfectly for walking around the festival area so I ended up wearing the same. ;-) Now we’re gonna go to bed and sleep, can’t wait to wake up with energy tomorrow. I’ve been longing for that! Talk to you when I wake up, lots of love <3

10 reaktioner på “THE LBD”

Leave a Reply

Your email address will not be published.