FAVORITE SPOT

Last night in the hills in Calabasas <3

Här var vi igårkväll… Vi åker alltid dit upp och kollar solnedgången/fotar när vi är här. Jag tror vägen heter Stunt Road och är en väg som går runt i bergen. Jag ÄLSKAR när bergen blir olika färger, jag kan bara stå och titta på när dom skiftar från ljust till mörkt. Favoritstunden på dagen! :-) Jag har så mycket bilder därifrån så jag ska visa er fler, och berätta vart kläderna är ifrån osv. Planen för dagen är att skaffa en plan, typ haha! Vi har åkt och köpt kaffe/frukost, mailat och försökt få massa jobb gjort. Nu börjar jag bli hungrig igen så jag vill åka och äta någon god lunch sen kanske fota något med Michan. Hon hade ett ballt ställe hon ville fota vid så vi får se om vi åker dit! :D Hoppas ni har en fin kväll så hörs vi imorgon, puss och kram <3

//This is where we were last night… We always go up there to watch the sunset/shoot photos when we’re here. I think the road is called Stunt Road and it’s a road that goes up in the hills. I LOVE when the mountains turns in to different colors, I can just stand there and watch them turn from bright to dark. My favorite time of the day! :-) I have so many pictures from up there so I will show you more, and tell where the clothes are from etc. The plan for the day is to get a plan, kinda haha! We went to buy coffee/breakfast this morning, did emails and tried to get lots of work done. Now I’m getting hungry again so I want to go and eat a nice lunch and then I might shoot with Michan. She had a cool place where she wanted to shoot so I’ll see if we go there! :D Hope you’re having a great night and I’ll talk to you tomorrow, kisses and hugs <3

35 reaktioner på “FAVORITE SPOT”

Leave a Reply

Your email address will not be published.