LUNCH PLACE

One of my spots I always go to – Lemonade!

Hej babes! Vi har precis kommit hem från en helikopter-tur under soluppgången… Det var magi! Vi åkte över Hollywood-skylten och åkte runt där, har massa bilder att visa er sen. :-) Vi gick upp vid 05.00, så igårkväll när vi kom hem från middag på Soho-house Malibu så gick jag och la mig direkt. Hann inte blogga pga alldeles för tidig morgon, haha! Jag måste tipsa om Lemonade här i LA, vet inte hur många det finns men vi brukar alltid äta där när vi är inne i stan. Man pekar på det man vill ha, jag brukar ta två eller tre olika rätter för att bli mätt. Väldigt fräsch och nyttig mat, vilket jag gillar! ;-) Ni måste prova deras lemonad också (såklart, haha), det finns massa olika smaker och dom jag har provat är supergoda. Nu ska jag äta frukost och dricka kaffe, hörs sen. PUSS <3

//Hey babes! We just got back home after a heli-ride during sunrise… It was magical! We went over the Hollywood-sign and just cruised around there, have lots of pictures to show you later. :-) We woke up at 05.00, so last night when we got back from dinner at Soho-house Malibu I went straight to bed. Didn’t have time to blog because of the early morning, haha! I have to give a food tip to you guys, Lemonade here in LA. Not sure how many places they have but we usually go there when we’re in town. You point out what you want, I usually order two or three different dishes to get full. Very fresh and healthy food, which I like! ;-) You have to try their lemonade as well (off course, haha), they have lots of different flavours and the ones I’ve tried has been so good. Now I’m gonna have breakfast and coffee, talk later. HUGS <3

20 reaktioner på “LUNCH PLACE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.