BBQ & POOL PARTY

Some snaps from yesterday <3 Had such a nice day by the pool with friends!

Hej babes! Vi har precis vaknat till liv här, druckit kaffe och ätit frukost. Här är lite bilder från igår, det var verkligen en fantastisk dag. Killarna åkte och handlade massa floaties – vattenmeloner, svanar och flamingos haha! Jag och Michan åkte och fixade maten, vi köpte burgare till killarna och lax-spett och grönsaker till oss och sen gjorde vi en stor sallad med massa annat gott. Vi grillade, badade, några spelade spel och bara njöt. Massa vänner kom över och hängde, vi gick in när det var kolsvart ute. Mysdag! Planerna för dagen vet vi inte riktigt än, vi har bestämt att vi ska ut på en hike vid solnedgången. Jag ska försöka sola lite innan dess, få lite färg när det är så fint väder. :-) Hörs imorgon, massa kärlek <3

//Hey babes! We just woke up here, had coffee and breakfast. Here are some pics from yesterday, we truly had an amazing day. The guys went and bought lots of floaties – watermelons, swans and flamingos haha! Michan and I went to get the food, we bought burgers for the boys and salmon-skewers and veggies for us and then we made a big salad with lots of other goodies. We barbecued, swam, some played games and we just enjoyed. Lots of friends came over to hang out, we went inside again when it was pitch black outside. Such a nice day! We don’t really know the plans for today yet, we decided to go for a hike during sunset. I will try to tan a bit before that, get some color when the weather is this good. :-) Talk tomorrow, lots of love <3

23 reaktioner på “BBQ & POOL PARTY”

Leave a Reply

Your email address will not be published.