PINK TONES

Fawnstar necklace/ Nelly dress (here!) – adlink/ Salar Milano bag/ Raye shoes

Hej hjärtan! Hur mår ni? Jag mår super, vi har haft världens härligaste dag. Vi har hängt vid poolen, grillat och slappat. Natascha, Oscar, Xenia och Jurgen kom hit och hängde också vilket var extra kul. :-) Här är en look från första kvällen här i LA, vi åkte och åt sushi. Jag körde på rosa toner på både klänning och väska, jag gillar ju att matcha som ni vet haha! Skön klänning som jag kommer ha med sneakers nästa gång, funkar till både vardags och när man ska ut och äta. Eftersom vi gick upp vid 05.00 imorse så blir det sängen tidigt ikväll, det känns så konstigt att det är morgon i Europa redan och vi ska precis gå och lägga oss, haha! Hörs när jag vaknar, puss och kram <3

//Hey babes! How are you? I feel great, we’ve had the best day. We hung out by the pool, did barbecue and just relaxed. Natascha, Oscar, Xenia and Jurgen came here too to hang out which was extra fun. :-) Here’s a look from our first night in LA, we went out for sushi. I wore pink tones on both the dress and bag, I like to match as you know haha! A comfy dress that I will wear with sneakers next time, works both for a regular day or when you’re going out for dinner. Since we woke up at 05.00 this morning we’re going to bed early, it feels so weird to write when it’s morning in Europe already and we’re just about to go to bed, haha! Talk to you when I wake up, kisses and hugs <3

26 reaktioner på “PINK TONES”

Leave a Reply

Your email address will not be published.