WHITE & BLUE

RayBan glasses/ Rough Studios top (here!) and skirt (here!)/ Gucci bag/ Nelly sneakers (here!) – adlink

Hej babes! Vi har precis kommit hem efter en spännande hike, den var lite svårare än vad jag var förberedd på haha! Det var skönt att komma ut och röra på sig lite, jag har tagit det lugnt med träningen efter jag äntligen blivit frisk. Jag har bara känt att varje gång jag börjat träna har jag blivit sjuk igen så nu ska jag börja långsamt och inte börja med ett stenhårt träningspass direkt. ;-) Anyways, jag har fått så otroligt många frågor om den här outfiten. Det verkar som många tror att det är en klänning, men det är faktiskt en tröja och kjol. Tycker att det ser så himla somrigt och “fräscht” ut på något sätt, gillar det massor. :-) Ett par vita sneakers till gjorde det extra somrigt! Nu ligger vi och kollar tv i soffan, vi ska gå och lägga oss snart så vi är redo för morgondagen. Vi ska in till stan för lite möten vilket jag ser fram emot! Ha en fin måndag, puss och kram <3

//Hey babes! We just got back home after an interesting hike, it was a bit harder than I was prepared for haha! It was nice to come out and move a little, I’ve been taking it easy with training after I finally got back to feeling good again. I just felt that every time I started working out I’ve gotten sick again so this time I’m starting slow and won’t start with a super tough workout. ;-) Anyways, I’ve gotten so many questions about this outfit. It seems like a lot of people thinks it’s a dress, but it’s actually a top and skirt. I think it looks so summery and “fresh” in a way, I like it a lot. :-) A pair of white sneakers with it made it extra summery! Now we’re laying on the couch watching tv, we’re going to bed soon so we’re ready for tomorrow. We’re heading in to town for a few meetings which I look forward to! Have a great monday, kisses and hugs <3

26 reaktioner på “WHITE & BLUE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.