DENIM + WHITE

Borrowed choker/ Stone Cold Fox playsuit (here!)/ Bag from the market in LA    Photos by Micha Wissen.

God morgon babes! Äntligen fick jag tid att fota med Michan, hon har jobbat massor nu när vi har varit här men en av dagarna ville hon ut och fota. Jag tackar ju aldrig nej till det, haha! ;-) Vi åkte till Topanga beach där ljuset var magiskt och fotade lite olika looks. Här är en av mina favoriter, jag hade aldrig sett en jeans-choker innan och jag gillar det massor! Speciellt ihop med den här jumpsuiten och en korgväska Michan hade hittat på marknaden här i LA. Jag är helt inställd på sommar nu och Jon åker imorgon, han ska iväg och åka skidor vilket känns väldigt långt borta för mig… Jag hade gärna hängt med då jag inte hunnit åka så mycket skidor den här säsongen, men det får bli nästa gång istället. :-) Puss och kram <3

 //Good morning babes! I finally got time to shoot with Michan, she’s been working a lot now when we’ve been here but one of the days she wanted to go out and shoot. I would never say no to that, haha! ;-) We went to Topanga beach where the light was magical and shot some looks. This is one of my favorites, I’d never seen a denim choker before and I like it a lot! Especially together with this jumpsuit and basket that Michan found at the market here in LA. I’m totally in summer mode now and Jon will leave tomorrow, he’s going skiing which feels so far away for me… I would’ve loved to join since I haven’t skied that much this season, but I will save that for next time instead. :-) Kisses and hugs <3

20 reaktioner på “DENIM + WHITE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.