LA HELI RIDE

LA from above early in the morning <3

 Alltså LA från en helikopter. <3 Så himla vackert, speciellt vid soluppgången. Jag har sett Hollywood-skylten tidigare men bara från långt avstånd, så det var riktigt häftigt att åka så nära och se den. Vi kom dit tidigt på morgonen innan solen gått upp, förberedde oss och sedan började vi flyga när solen kikade fram. Tash och Oscar åkte första turen och sen var det dags för mig och Jon, vi drog med Tash igen så vi kunde få någon fin bild ihop men det var så blåsigt eftersom helikoptern inte hade några dörrar haha! Vi försökte iallafall. ;-) Jag skulle så gärna vilja kunna köra en helikopter själv, tänk vad ballt det hade varit! Nu har jag precis vinkat av Jon och Benji (buhuu), jag stannar några dagar extra. Michan och jag ska köra till Santa Barbara snart och spana in det, en av anledningarna att jag stannade här längre var för att jag ville utforska mer och inte stressa när jag är här. Vi jobbar på det nu! :-) Hörs imorgon, puss och kram <3

//Oh yes, seeing LA from a helicopter. <3 So freakin’ beautiful, especially during sunrise. I’ve seen the Hollywood-sign before but only from far away, so it was cool to go so close and see it. We arrived early in the morning before the sun was up, prepared and then we took off when the sun was rising. Tash and Oscar went first and then it was time for Jon and I, we brought Tash again so we could get a nice photo together but it was so windy since the helicopter didn’t have any doors, haha! At least we tried. :-) I would love to be able to drive the helicopter myself, imagine how cool that would be! I just said bye to Jon and Benji (buhuu), I will stay here for a few days extra. Michan and I will drive to Santa Barbara soon to check that out, one of the reasons I decided to stay longer was because I want to explore more and not stress when I’m here. We’re working on it right now! :-) Talk tomorrow, kisses and hugs <3

22 reaktioner på “LA HELI RIDE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.