FAVORITE

My favorite and I at the beach <3

God morgon till er och god natt till oss här i LA! :-) Vi har precis kommit hem efter en heldag i Santa Barbara, och jag säger bara WOW. Hur har jag kunnat missa det stället? Så himla mysigt, rent och varenda hörn och hus är fotovänligt haha! Jag vill absolut åka tillbaka dit snarast, ska visa er lite bilder därifrån. :-) Jag fick dom här bilderna av Michan, vi var på stranden i Topanga och Jon provade sin nya kamera. Jag har ju en kameranörd till pojkvän vilket jag tycker är väldigt kul (när han inte pratar om det i timmar och jämför linser osv haha), det har gjort mig ännu mer intresserad så det är kul att ha ett gemensamt intresse. Jag saknar honom massor redan, vi ses igen om typ två veckor så det är ett tag… Tycker alltid det är värst på kvällen när man ska sova, tur att jag är så trött som jag är nu – då kommer jag somna snabbt! Hörs senare, puss och kram <3

//Good morning to you and good night to us here in LA! :-) We just got back from a day in Santa Barbara, and I can just say WOW. How could I have missed this place? It’s so cozy, clean and every corner and house is photo friendly haha! I want to go back there as soon as possible, will show you some pictures from there. :-) I got these pics from Michan, we went to the beach in Topanga and Jon tried his new camera. I have a camera nerd-boyfriend which I think is super fun (except when he talks about it for hours and compares lenses etc haha), it made me even more interested and it’s fun to have a mutual interest. I miss him a lot already, I will see him again in like two weeks so it is a while… It’s always the worst at night when you’re going to bed, luckily I’m super tired right now – that will make me fall asleep quickly! Talk later, kisses and hugs <3

14 reaktioner på “FAVORITE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.