SANTA BARBARA

Snapshots from our day in Santa Barbara <3

Alltså road trips i mitt hjärta. <3 Jag visste faktiskt inte hur nära Santa Barbara låg från Calabasas, det tog ca 1,5 timme att åka dit och då stannade vi på vägen och köpte is matcha-lattes och fotade lite på vägen. :-) När vi kom fram strosade vi runt, hittade massa små gränder och helt plötsligt kom vi till en marknad där vi köpte lite frukt och grönsaker. Jag älskar alla små marknader dom har här överallt, vi ska på en marknad på söndag här i LA så det ser jag fram emot. Vi fotade en del där borta, både digitalt och analogt, så det ska bli kul att se resultatet. Michan fotar en hel del analogt och jag tycker det är så kul och annorlunda, känslan i bilderna blir en helt annan grej och jag gillar att man inte kan se hur resultatet blir och att man måste vänta några dagar på att få se. Jag är sugen på att skaffa mig en analog kamera själv, jag måste bara ha tålamodet att fota med den och sen vänta. ;-) Nu ska jag gå en promenad till cafét och dricka en till kaffe, hoppas ni har en fin kväll. Massa kärlek <3

//Oh my, road trips in my heart. <3 I actually didn’t know how close Santa Barbara is from Calabasas, it took us round 1,5 hours to get there and we stopped on the way and bought iced matcha lattes and shot some photos. :-) When we arrived we just strolled around, found cute little streets and all of a sudden we found a market where we bought some fresh fruits and veggies. I love these small markets they have everywhere, we’re going to one here in LA on sunday hopefully so I’m looking forward to that. We shot a bunch of photos over there, both digital and analog, will be fun to see the result. Michan shoots analog cameras a lot and I think it’s so fun and different, the feeling in those pictures are completely different and I like that you can’t see how they will turn out straight away and that you have to wait for a few days. I want to get a camera like that myself, I just need to have the patience to shoot with it and then wait. ;-) Now I’m gonna go to the café for some coffee, hope you’re having a great night. Lots of love <3

13 reaktioner på “SANTA BARBARA”

Leave a Reply

Your email address will not be published.