NATURAL

Trying out Kérastases new serie Aura Botanica!

Hej babes! Ni är ju många som vill läsa mer om skönhet/rutiner här och jag är ganska dålig på att skriva om det, men jag försöker bli bättre. :-) Kérastase frågade om jag ville göra ett samarbete med dom där jag testar deras nya serie Aura Botanica, och jag föll för att det är väldigt naturligt (97% naturliga ingredienser och 98% nedbrytbara). För mig känns det så mycket bättre att använda något som är bra för både miljön och för mig.  Jag provade oljan som en inpackning i hårbotten, jag har haft torr hårbotten ett tag nu och provat olika metoder som att sova med olja i hårbotten, ha inpackning länge osv men inget har hjälpt. Nu har jag inte provat detta tillräckligt länge för att säga hur resultatet är men känslan är att det funkar! Jag kör oljeinpackningen i hårbotten ca 15 minuter innan jag tvättar med schampot och balsamet (jag använder schampot två omgångar och låter det sitta i en stund innan jag tvättar ut det), sen avslutar jag med att använda sprayen i handukstorkat hår (mest i topparna där jag har mer slitet hår) innan jag fönar. När jag är klar med föningen sprayar jag lite extra i längderna, och jag gillar resultatet! Det luktar gott, är naturliga ingredienser och fina förpackningar. :-) Mitt hår kändes lent och återfuktat efteråt, och det var lätt att borsta ut vilket är viktigt för mig som har så långt hår. Jag ska fortsätta använda detta tills produtkten är slut sen så får jag försöka komma ihåg att berätta resultatet. Ni kan läsa mer om serien HÄR och det finns Kérastase-salonger där ni kan prova Aura Botanica produkterna (salongerna hittar ni HÄR!). Hörs senare, puss och kram <3

//Hey babes! Many of you have asked me to write more about beauty/routines here and I am pretty bad at writnig about it, but I’m trying to get better. :-) Kérastase asked me if I wanted to do a collaboration where I try their new serie Aura Botanica, and I fell for that it’s very natural (97% natural ingredients). It feels much better for me to use something that’s good for the environment and for me. I tried the oil as a hair mask on my scalp, I’ve had a dry scalp for a while now and tried different methods like sleeping with oil in my hair, have a hair mask for a long time etc but nothing has helped. I haven’t tried this long enough to say how the result is but the feeling is that it works! I use the oil mask on my scalp for about 15 minutes before I wash it with the schampoo and conditioner (I use the schampoo twice and let it stay in for a while before I wash it), then I finish with the spray (mostly in the lengths where my hair is the most dry) before I blow dry it. When I’m done with blow drying I spray on some extra in the lenghts and I like the final result! It smells good, natural ingredients and nice packaging. :-) My hair felt smooth and hydrated afterwards, and it was easy to brush which is important for me since I have long hair. I’m gonna continue using this until the products are empty and after that I’ll try to remember telling you guys the result. You can read more about the serie HERE and there’s Kérastase salons where you can try out the Aura Botanica products (find the salons HERE). Talk later, kisses and hugs <3

In collaboration with Kérastase.

Advertisement

15 reaktioner på “NATURAL”

 • Eva says:

  Hey Janni, great post!!! May I ask where your dress/skirt&shirt combo is from? Lots of love from Austria, Eva!!!<3

 • Liena Snow says:

  Kerastase is great, I have been using some of their products as well and find really good for my hair.
  Thank you for review. Like your outfit and hairstyle in these photos, you look gorgeous!
  Much love xx
  http://www.lienasnow.com

 • Carmen says:

  Beautiful packaging, and you are looking fab! <3
  XO, C – http://www.carmenmattijssen.nl

 • Ellie says:

  Such beautiful pictures!<3
  http://www.blogellive.com

 • anastasia says:

  hej fina janni!
  jag undrar om du skulle kunna göra en svensk vlogg- där du bara talar svenska. inte för att det är jobbigt med engelska youtube videos, utan för att jag är nyfiken på hur den svenska- janni är. ;) Har liksom aldrig hört dig prata svenska känns det som… skulle vara väldigt kul för dina svenska läsare skulle jag tro!
  Ha det så bra <3
  /anastasia

 • Lina says:

  Wow så fint det blev! Och så vackra flaskor!! <3

 • Kim says:

  Actually getting my hair done today and using some Kerastase treatment! :D

  http://www.thecaramelchronicles.com

 • Alice says:

  Lika fin som alltid<3 Jag undrar var klänningen/kjol och blus kommer från?

 • your hair is gorgeous! I love the Kerastase products, are really good!

  http://www.catarinasantiago.com

 • Kasia says:

  Janni Please tell me which size of the skirt and top from Rough Studios do you have ? :)
  It will help me a lot! Thanks :)

 • Sandra says:

  Jag tycker inte du ska tvinga fram inlägg om “skönhetsvård och rutiner” för att en del pressar på om det. Jag tänker istället att det gör att din blogg blir precis likadan som hundrafemtioelva andra. Något jag tyckt om med din blogg är istället just det där, slänga-upp-håret-i-en-tofs-och-ut-och-springa-aktiga :). Jisses, jag menar, man får så mycket av det där andra utseendefixerade bombarderat ändå, det är ju underbart med en frizon från ännu ett inlägg om en produkt som man bara måååååste prova.

  Hoppas du inte tar det här som kritik mot dig, det är snarare pepp om att inte låta dig tvingas in i bloggmallen utan fortsätta vara precis den du själv vill vara! Grym och härlig :)!

  Stor kram

 • Sandra says:

  Hi Janni!
  I was about to order the shampoo and conditioner and remembered you wrote about it. Do you still recommend it? I have long fine hair, hope that the oils don’t weigh it down too much.
  Thanks for your feedback,
  Love,
  Sandra

 • Kali says:

  Hey Janni i read your blog daily and i am inspired from it a lot
  Can you please tell me from where is your dress because i was looking for something like that for a while now
  Thanks for the feedback,
  Love
  Kali

 • Det luktar gott, är naturliga ingredienser och fina förpackningar….

Leave a Reply

Your email address will not be published.