SAND DUNES – ANALOG

Bagatiba necklace/ Stone Cold Fox top (here!) and shorts (here!)   Photos by Micha Wissen.

God morgon babes! Hur mår ni? Jag mår så himla bra, har haft en superskön och chill dag idag igen. Vaknade imorse och tog en promenad till Pedalers Fork och åt frukost och drack kaffe, vet inte varför vi alltid går ut och äter/dricker kaffe på morgonen här men det är rutinen och jag gillaré haha! När jag kom tillbaka hade Michan lagt in alla bilder från när vi plåtade vid sanddynorna i Malibu, vi fotade detta analogt och jag älskar dom. Jag gillar att ljuset är så annorlunda i bilderna och färgerna. Dom är helt utan redigering, och färgerna är perfekta! Vi har precis ätit thaimat och ligger och jäser i soffan, antingen blir det en film eller några avsnitt Vänner. Vi får se vad vi känner för! :-) Hörs när jag vaknar, puss och kram <3

//Good morning babes! How are you? I feel so good, I’ve had a super nice and chill day again. Woke up this morning and took a walk to Pedalers Fork for breakfast and coffee, don’t know why we always go out to eat/have coffee in the morning here but it’s the routine and I like it haha! When I got back Michan had transferred all the pictures that we shot at the sand dunes in Malibu, we shot this on her analog camera and I just love them. I like that the light is different in the pictures and the colors. These are without any editing, and the colors are perfect! We just had thai food and now we’re digesting on the couch, either we’ll watch a movie or a few episodes of Friends. We’ll see what we feel like! :-) Talk to you when I wake up, kisses and hugs <3

18 reaktioner på “SAND DUNES – ANALOG”

Leave a Reply

Your email address will not be published.