Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

07:48 | April 28, 2017

SAND DUNES – ANALOG

Bagatiba necklace/ Stone Cold Fox top (here!) and shorts (here!)   Photos by Micha Wissen.

God morgon babes! Hur mår ni? Jag mår så himla bra, har haft en superskön och chill dag idag igen. Vaknade imorse och tog en promenad till Pedalers Fork och åt frukost och drack kaffe, vet inte varför vi alltid går ut och äter/dricker kaffe på morgonen här men det är rutinen och jag gillaré haha! När jag kom tillbaka hade Michan lagt in alla bilder från när vi plåtade vid sanddynorna i Malibu, vi fotade detta analogt och jag älskar dom. Jag gillar att ljuset är så annorlunda i bilderna och färgerna. Dom är helt utan redigering, och färgerna är perfekta! Vi har precis ätit thaimat och ligger och jäser i soffan, antingen blir det en film eller några avsnitt Vänner. Vi får se vad vi känner för! :-) Hörs när jag vaknar, puss och kram <3

//Good morning babes! How are you? I feel so good, I’ve had a super nice and chill day again. Woke up this morning and took a walk to Pedalers Fork for breakfast and coffee, don’t know why we always go out to eat/have coffee in the morning here but it’s the routine and I like it haha! When I got back Michan had transferred all the pictures that we shot at the sand dunes in Malibu, we shot this on her analog camera and I just love them. I like that the light is different in the pictures and the colors. These are without any editing, and the colors are perfect! We just had thai food and now we’re digesting on the couch, either we’ll watch a movie or a few episodes of Friends. We’ll see what we feel like! :-) Talk to you when I wake up, kisses and hugs <3


18 kommentarer18 kommentarer om “SAND DUNES – ANALOG”

  Brukar du titta på Jons vloggar då ni inte är tillsammans och vet du om han läser dina blogginlägg då?? Hoppas du svarar

  Reply

  Har du gått upp i vikt? Du är så himla fin ❤️

  Reply

  oerhört märklig kommentar, tycker “du är så himla fin” skulle räckt!

  Reply

  Jag har fått viktkommentarer från vem jag gissar är precis samma Hedda, hon har även lämnat liknande kommentarer på väldigt många bloggar. Otroligt oväsentligt och onödigt, men tyvärr kan man ju inte kräva att alla människor ska bete sig, antar jag..

  http://nouw.com/bellss

  Reply

  Utrolig kult med analogt, digger det virkelig !!! Håper dere får en fantastisk dag i paradis <3 Masse klemmer fra Anna Julia <3

  Reply

  Stunning pictures!! Btw, I´m going to LA in some weeks, where to you recommend to stay? Xx

  Reply

  Inponerade bilder. Vilken kamera har Micha?

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här