Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:22 | April 29, 2017

BTS MALIBU SHOOT

Sunset shoot w Michan in Malibu <3 Shots by Jon!

God morgon babes! Vilken dag vi har haft, vi har gjort massa saker hela dagen och jag har filmat allt så det kommer upp imorgon (söndag). :-) Vi har fotat så mycket dom här dagarna, när Michan och jag är med varandra fotar vi alltid massor. Dream team som jag kallar det! ;-) Här är lite behind the scenes från plåtningen vi gjorde i Malibu, bilderna jag la upp igår där vi plåtade analogt. Jon var med också och lekte med sin nya kamera, så han fotade lite i bakgrunden. Kul att ha! Tänkte att det kanske kunde vara kul för er att se också, vi hade en så vacker kväll där. Nu ska vi gå och lägga oss efter ännu en perfekt dag i LA, jag gillar det här stället mer och mer varje gång jag är här. Hörs senare, puss och kram <3

//Good morning babes! What a day we’ve had, we’ve done so many things all day and I’ve filmed it all so it will be online tomorrow (sunday), :-) We’ve shot so many photos these days, when Michan and I hang out we always shoot a lot. Dream team is what I like to call it! ;-) Here are some behind the scenes from the shoot we did in Malibu, the pictures I posted yesterday when we shot analog. Jon was there too and played with his new camera, so he took some photos in the background. Fun to have! Thought it could be fun for you guys to see too, we had such a beautiful night there. Now we’re going to bed after another perfect day in LA, I like this place more and more every time I come here. Talk later, kisses and hugs <3


16 kommentarer16 kommentarer om “BTS MALIBU SHOOT”

  These photos are incredible! So dreamy. Loving the LA posts and looking forward to the vlog tomorrow x

  Reply

  Är lite nyfiken på vad du tycker om din Dell dator och vilken modell det är… Fungerar den bra? Rekommendera du den istället för Mac?
  Fantastisk fina bilder dessutom!!

  Reply

  Så vackra bilder! Och får ett sug i magen efter att få köra igen längs den kuststräckan, sjukt sköna vägar att köra på + så vackert. 2:a stora bilden känner jag väl igen, stannade där och tog foto på den lilla “klippan”. Fast min bild blev inte lika vacker som din. :-D :-D :-D

  Reply

  Hur många gånder om dagen är du i kontakt med Jon nu när ni inte när tillsammans? Tittar du på Jons vloggar/läser han din blogg då när ni inte är tillsammans, hoppas du svarar(sätt detta svar in i nästa blogginlägg)!!

  Reply

  Åh vad fint! Vet du exakt vart i Malibu det där är för att jag bor i LA och skulle jättegärna vilja åka dit;) kram

  Reply

  I love LA♥️ It has a special vibe! And your photos makes me miss it even more! Hope you are having fantastic time… ☺️ xoxo

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här