FOLLOW ME AROUND IN LA

One day in LA – customizing denim jackets, strolling around Venice and more.

Hej babes! Här kommer äntligen en vlogg härifrån, jag filmade en heldag där vi gjorde en hel del olika saker. Vi fixade jeansjackor med färg och olika detaljer (så kul!!), hängde i Venice, tränade och åt en fin middag vid solnedgången. Som jag sagt innan – jag älskar LA! Det har varit underbart att få hänga så mycket med Michan, vi har alltid så roligt ihop. <3 Hoppas ni gillar den! Idag är planen Melrose Flea Market och lunch någonstans där och efter det måste jag packa och göra mig redo för Kuba imorgon… Spännande! Måste bara säga varför jag inte bloggade imorse, jag redigerade vloggen igårkväll och somnade med datorn på magen när den exporterade haha! Så den kom upp lite senare än jag hade tänkt men här är den iallafall. ;-) Hörs senare, nu behöver jag kaffe. Puss och kram <3

//Hey babes! Here’s finally a vlog from here, I filmed a full day where we did lots of different things. We customized denim jackets with colors and different details (so much fun!!), hung out in Venice, worked out and had a nice dinner during sunset. As I’ve said before – I love LA! It’s been so nice to hang out this much with Michan, we always have the best time together. <3 Hope you like it! Today our plan is Melrose Flea Market and lunch somewhere around there and after that I have to pack and get ready for Cuba… Exciting! I just have to say why I didn’t blog this morning, I edited the vlog last night and fell asleep with the computer on my stomach while it was exporting haha! So it’s a bit later than I expected but here it is at least. ;-) Talk later, now I need coffee. Kisses and hugs <3

6 reaktioner på “FOLLOW ME AROUND IN LA”

Leave a Reply

Your email address will not be published.