BACKYARD BOWLS

Acai bowls at Backyard Bowls – try their green bowl!

God morgon babes! Idag fick jag äntligen en acai-bowl, som jag har varit sugen på det… Haha! Vi gick på marknaden först och det var galet varmt så när vi var klara var vi sugna på något kallt, så vi körde runt lite och hittade det här stället. Hett tips om ni åker hit! Det fanns massa olika bowls och jag åt green bowl med massa olika toppings. Supergod! :-) Hur söt är Willow då? Hon var lite sugen på acai-bowl också tror jag. ;-) Jag har packat klart, förberett lite bilder ifall internet inte funkar på Kuba och nu ska jag ta en dusch och gå och lägga mig. Taxin kommer tidigt imorgon (LA-tid) så jag ska försöka sova några timmar iallafall. Hörs senare, puss och kram <3

//Good morning babes! I finally ate an acai-bowl today, I’ve been craving it… Haha! We went to the market first and it was crazy hot there so when we were done we wanted to eat something cold, so we drove around a bit and found this place. Great tip if you’re going here! They had lots of different bowls and I had the green bowl with lots of different toppings. Super tasty! :-) How cute is Willow? She wanted some acai-bowl too I think. ;-) I’ve packed my bags, prepared some pictures in case internet won’t work in Cuba and now I’m gonna have a shower and go to bed. My cab will be here early tomorrow morning (LA-time) so I’m gonna try to get a few hours sleep at least. Talk later, kisses and hugs <3

14 reaktioner på “BACKYARD BOWLS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.