LOVERS & FRIENDS

Lovers + Friends dress (another color here!)/ Salar Milano bag/ Saint Laurent shoes 

Här kommer outfiten ni såg i vloggen (om ni såg den). Jag älskar att det är en mix av en klänning och playsuit. :-) Tillsammans med en frans-väska och boots kändes det nästan lite som vissa av mina Coachella-looks, haha! Nu är det dags för mig att lämna LA, jag har varit här lite mer än två veckor vilket är så mycket längre än jag brukar stanna. Det har varit helt fantastiskt! Eftersom jag ska till Kuba så bestämde jag mig för att stanna, det tar bara 5h att flyga så det är ganska nära härifrån. Plus att jag fick hänga massor med Michan, min fina vän. <3 Nu ska vi snart boarda så vi hörs när vi är framme (om internet funkar haha!). PUSS <3

//Here’s the outfit you saw in the vlog (if you saw it). I love that it’s a mix of a dress and playsuit. :-) Together with a fringe bag and boots it almost felt like some of my Coachella looks, haha! Now it’s time for me to leave LA, I’ve been here for more than two weeks which is a lot longer than I usually stay. It’s been so amazing! Since I’m going to Cuba I decided to stay, it only takes 5 hours to fly from here so it’s pretty close. Plus that I got to spend a lot of time with Michan, my amazing friend. <3 Now we’re soon about to board so I’ll talk to you when we arrive (if internet works, haha!). HUGS <3

19 reaktioner på “LOVERS & FRIENDS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.