CHERRY BLOSSOM

Custom denim jacket, jacket from Joe’s jeans/ Nelly t-shirt (here!) and shoes (here!)/ Levis vintage shorts (here!) – adlinks 

Här är en av mina customized jeans-jackor vi gjorde när vi filmade min senaste vlogg. Hur ball blev den? Jag älskar den! Det var så enkelt att göra, vi tog bara en jeansjacka och limmade på lite olika saker och sen var den klar. :-) Tycker den var supersnygg ihop med jeansshorts, vita sneakers och en basic topp. Vad tycker ni om den? Min favorit är ögat vi satte under kragen, haha! Kuba då, jag älskar ju färgglada väggar och här finns det fina väggar precis överallt. När vi gick till restaurangen igårkväll sa jag hela tiden “här vill jag fota, och här och här”. Det är verkligen fint överallt! Vi åt en supergod middag på ett litet hak, massa olika tapas och ett glas vitt vin. Sov som en stock efter det. :-) Hörs imorgon så ska jag försöka få upp lite bilder härifrån. Puss och kärlek <3

//Here’s one of my customized denim-jackets that we made when we filmed my latest vlog. How cool is it? I love it! It was so easy to do, we only took a denim jacket and glued some different things on it and then it was done. :-) I think it looks great together with denim shorts, white sneakers and a basic top. What do you think about it? My favorite is the eye we added on the jacket, haha! About Cuba, I love colorful walls as you know and here they have beautiful walls everywhere. When we walked to the restaurant last night I said “I want to shoot here, and here and here” all the time. It’s so pretty everywhere! We had a super nice dinner at a small place, lots of different tapas and a glass of wine. Slept like a baby after that. :-) Talk tomorrow and I will try to get some pictures online from here. Kisses and love <3

11 reaktioner på “CHERRY BLOSSOM”

Leave a Reply

Your email address will not be published.