COLOR POP

Nelly playsuit (here) and sandals (here) / Fendi bag (here!) – adlinks

Här är min outfit från igår, jag var ju såklart tvungen att ha på mig något i färg. :-) Det här var dock alldeles för varmt, hade helst av allt gått runt i bikini haha! Gillar playsuiten massor, jag tror den kan vara minst lika fin till sneakers och klackar. Jag gillar plagg som man kan ha till många olika saker. Skorna är ju så söta också, dom fanns i rosa så jag velade lite mellan vilka jag skulle välja men tillslut blev det svarta. Skönt att glida runt i tofflor. :-) Vi har precis ätit frukost och ska ut och se lite mer idag, och senare ska vi till stranden för att bada lite. Det ska bli skönt att ligga i palm-skuggan och svalka sig i vattnet, roligt att se hur stränderna här ser ut också. Hoppas ni har en fin kväll så hörs vi imorgon, massa kärlek <3

//This is my outfit from yesterday, of course I had to wear something colorful. :-) This was way too warm though, would prefer to wear a bikini haha! I like this playsuit a lot, I think it will look just as good with sneakers and heels. I like pieces that you can wear in several combinations. These shoes are so cute too, they had them in pink as well so I had a hard time deciding what to go for but in the end I ordered black. Nice to stroll around in slippers. :-) We just had breakfast and will head out to see some more places today, and later we’re going to the beach to swim a bit. Will be so nice to lay down in the palm-shade and jump in the water, can’t wait to see the beaches here as well. Hope you’re having a great night and I’ll talk to you tomorrow, lots of love <3

9 reaktioner på “COLOR POP”

Leave a Reply

Your email address will not be published.