CUBA

Snaps from AMAZING Cuba, I love this place after one day.

God morgon hjärtan! Yeey, jag fick upp lite bilder härifrån. Har fotat som en galning idag, haha! Det är så vackert precis överallt, vi gick runt stan hela dagen och kollade på alla hus, bilar, deras fyra stora torg och bara njöt. Självklart var vi tvungna att prova en mojito också, haha! ;-) Jag fick nyss reda på att vi har en till ledig dag här och dagen efter det börjar vi med plåtningar från morgon till kväll. Skönt att komma in lite i det, speciellt värmen här som är helt otrolig… Man är konstant svettig! Nu har även resten av gänget kommit så vi firade med en god middag, vi åt “tapas” igen fast på ett annat ställe som jag gillade massor. Vi satt på en takterass och såg himlen gå från blå till rosa. Det är så mycket färger här överallt och jag älskar det! Man blir lite extra glad av det tycker jag. :-) Hörs senare, massa kärlek <3

//Good morning loves! Yeey, I could upload some pictures from here. I’ve shot photos like a crazy person today, haha! It’s just so beautiful in every single corner, we walked around town all day and looked at all the houses, cars, the four big plazas and just enjoyed. Of course we had to try a mojito as well, haha! ;-) I just got the news that we have one more day off before we’re starting with photoshoots from morning until night. Nice to get comfortable here first, especially with the heat here that’s just insane… You’re constantly sweaty! The rest of the group have finally arrived so we celebrated with a nice dinner, we had “tapas” again but at another place that I liked a lot. We sat at a rooftop and saw the sky turn from blue to pink. There’s so many colors here everywhere and I love it! You get more happy when you’re surrounded by colors in my opinion. :-) Talk later, lots of love <3

16 reaktioner på “CUBA”

 • Alex says:

  Did you visit Hotel Ambos Mundos?
  Its roof top is famous for the best mojitos in Havana (they say).
  Hemingway used to stay at that hotel – his room is still possible to visit
  because it’s kept as he left it. Tip housekeeping and they will let you in.
  The Ambos Mundos is of course a tourist trap and very expensive by Cuban standards because you pay in convertible pesos (dollars). But what isn’t these Days a tourist trap in Havana? Not to speak of the Tropicana. :(

 • Love the photoes!! Enjoy your trip <3 Cant wait to see more photoes.

 • Liena Snow says:

  Amazing photos, colours are truly stunning and so vibrant!
  Have the best time in Cuba!
  Lots of love xx
  http://www.lienasnow.com

 • Eva-Maria says:

  I looks beautiful, enjoy! :)

  http://www.evakapsta.com

 • Wow Cuba, is rich with so much colour and life! How is the food over there? I’ve heard many things?

 • Lucia says:

  Amazing colours, love it

 • Emma says:

  Kan du göra en vlogg på svenska, laga t.ex. engelsk text till de som inte förstår svenska. Brukar du läsa din systers blogg? I så fall skulle du kunna göra en likadan frågestund på bloggen där du svarar på alla frågor. Snällaaa jag har önskat så lääänngge på en vloggmånad/vloggvecka av dig :) Och kan inte Jon börja blogga(han to.m sa det i en vlogg, men har inte börjat), samt att du skulle blogga 3 gånger om dagen då du har möjlighet?? Jag frågar än en gång att har du eller Jon en “öppen” snapchat, eftersom jag ser inte din score då jag addar dig eller Jon, inga stories syns och jag kan inte skicka något till er (SNÄLLA fixa det)!!!Hoppas du svarar här på bloggen på dihär frågorna, så som du tidigare gjort, nuförtiden har du inte svarat på de frågor som ställs på bloggen!! <3<3
  När träffar du Jon igen varandra och när tänker ni åka på din födelsedags resa?? Saknar du inte Jon när du inte har lagt upp någon bild på honom i Instagram(så som du brukar göra

 • Phyllis says:

  Beautiful pictures, have a great time !!? Where is the jumpsuit from?

 • Lucie says:

  Cuba is definitely on the top of my ‘to-go’ list and it is so nice to see those pictures! It looks so beautiful! Can’t wait to see more of those pictures! And the mojotos must be so much tastier in Cuba ;)
  Lucie, xx

  http://thefrenchpier.blogspot.com/

 • Bella says:

  Härliga bilder! Jag älskar din playsuit, det är så fin.

  http://nouw.com/bellss

 • enna says:

  Ser ut som du har haft det riktigt bra hittills. Det ser ut som att det finns riktigt mycket färg överallt och man blir riktigt glad av det.

 • emma says:

  haha, exakt den damen vid den blå dörren som röker cigarr och de spelande gubbarna sitter kvar sen vi var där för ett år sedan, kul!!

 • Johanna says:

  Hej Janni!
  Vad hette “tapas” restaurangen ni var på med takterass?
  Skall till Kuba och behöver lite restaurangtips.
  Tack snälla!

Leave a Reply

Your email address will not be published.