BEACH DAY

The white beach we went to, windy and perfect day! Had to order a mojito too, of course…

God morgon babes! Hur mår ni? :-) Vi mår strålande, jag är om möjligt ännu mer såld på Kuba nu haha! Jag stannade hemma och jobbade en stund på dagen och efter lunch bestämde vi oss för att åka till en strand och hänga. Kuba har alltså inte bara färgglada hus och världens ballaste bilar(!), det finns även kritvita stränder med turkost vatten och palmer. ;-) Vi hängde där i typ 3 timmar, badade, solade, hängde i skuggan och bara hade det härligt. Väldigt skön dag innan två intensiva dagar med plåtningar. Vi avslutade dagen med en god middag med hela gänget innan det var dags för sömn. Jag ska försöka uppdatera så gott jag kan nu i dagarna men vi kommer starta vid 06.30 och vara tillbaka runt 00.00, lägg till riktigt dåligt internet så har ni min situation. But – I will try my best! Puss och kram <3

//Good morning babes! How are you? We feel great here, I am if possible even more in love with Cuba now haha! I stayed at home in the morning to get some work done and after lunch we decided to go to a beach and hang out. Cuba doesn’t only have colorful houses and the coolest cars ever(!), we went to a white beach with turqouise water and palmtrees. ;-) We spent around 3 hours there, went in the water, tanned, hung out in the shade and just had a great time. A very nice day before two hectic days of shooting. We eneded the day with a nice dinner with the entire group before it was time for some sleep. I will try to update as much as I can these days but we will start at 06.30 and be back around midnight, add on really bad internet and you have my situation. But – I will try my best! Kisses and hugs <3

29 reaktioner på “BEACH DAY”

Leave a Reply

Your email address will not be published.