LADY IN RED

Borrowed earrings/ Nelly dress and sandals/ Salar Milano bag

Hej hjärtan! Wow vilken dag vi hade igår, fullt ös från morgon till sen kväll. När jag kom hem försökte jag logga in på internet för att få upp en uppdatering iallafall men det var omöjligt, haha! Det funkar bättre på morgonen här och på kvällen är det som om internet är “slut”. ;-) Vi plåtade swimwear-kampanjen igår och idag ska vi plåta inne i stan. Det ska bli otroligt kul att se resultatet! Outfiten ovan hade jag på mig när vi strosade runt en dag, jag älskar den röda färgen och speciellt tillsammans med örhängen i samma färg. Kände mig som dans-emojin, haha! Nu ska jag springa ner och äta frukost innan det är dags för smink, igår var jag först till smink så idag fick jag sovmorgon. Så skönt och välbehövligt! Ha en fin dag så hörs vi se om det funkar, PUSS <3

//Hey babes! Wow what a day we had yesterday, full on from morning until late night. When I got back to the hotel I tried to log on the internet to get a post online but it was impossible, haha! It works better in the morning here and at night it’s almost like the internet is “out”. ;-) We shot the swimwear campaign yesterday and today we’re shooting in town. Can’t wait to see the result! I wore the outfit above when we walked around town one day, I love this red color and especially together with the earrings in the same color. I felt like the dance-emoji, haha! Now I’m gonna run down to get some breakfast before it’s time for make up, I was the first to get make up yesterday so I got to sleep in today. So nice and needed! Have a great day and I’ll talk to you later if it works, HUGS <3

21 reaktioner på “LADY IN RED”

Leave a Reply

Your email address will not be published.