OLD HAVANA

This place <3 Top and shorts from Nelly.

God morgon från Kuba! Vi har haft några intensiva och helt fantastiska dagar, vi har plåtat massor för kampanjen och det ser så otroligt fint ut. Det kommer ut lite olika dagar nästa vecka. :-) Idag är det dags för oss att åka tillbaka mot Europa (buhuu), men jag hade mer än gärna stannat kvar här i några dagar. Det är riktigt häftigt att bara gå runt här, kolla på allt och lära sig om Kuba. Vi har ätit väldigt god mat här, jag hade hört att maten skulle vara katastrof så jag tänkte om ni skulle vilja ha en liten sammanfattning på ställena vi har gått till? Om någon ska hit tänkte jag. :-) Jag rekommenderar alla att åka hit! Bilderna ovan – så ser det ut typ överallt. Nu ska jag få i mig frukost och sen ska vi strosa på stan innan vi åker mot flygplatsen. Hörs som vanligt när jag kommer tillbaka till Europa med fungerande internet. ;-) PUSS <3

//Good morning from Cuba! We’ve had some hectic and amazing days, we’ve shot a lot of photos for the campaign and it looks great. It will be online on different days next week. :-) Today we’re heading back to Europe (buhuu), but I would’ve loved to stay for a few more days. It’s so cool to just walk around here, look at everything and learn more about Cuba. We’ve had great food here, I’ve heard that the food would be really bad so I thought if you guys want to me write down the places we’ve been to? If anyone is going here. :-) I recommend everyone to go! The pictures above – that’s how it looks almost everywhere. Time to eat some breakfast and then we’re gonna walk around town before we’re heading to the airport. I will be back here as usual when I’m back in Europe with internet that works. ;-) HUGS <3

21 reaktioner på “OLD HAVANA”

 • Liena Snow says:

  All the photos look so amazing, colours are so vibrant!
  Looking forward to seeing the photos from the photoshoots and would be great to hear about places you recommend to visit in Cuba.
  Have a nice traveling home.
  Much love xx
  http://www.lienasnow.com

 • Céline says:

  I would love to hear about the good food spots since I’m going there in July! You have only made me so much more excited about going with all your beautiful photographs! Safe flight back, kisses xxx

 • ISA says:

  Åh men Kuba ser ju exakt sådär pastelligt och gammalt (?) ut som man tänkt sig! Har hört så mycket bra om den där ön, vill dit! <3

 • Sara says:

  Har dere sett noe til urettferdigheten på Cuba? Landet er jo preget av den furbulente historien, og levestandarden der er ikke spesielt høy. Veldig synd synes jeg, landet er jo utrolig fint i utgangspunktet, og det har jo masse naturressurser Men det jeg har hørt av folk som har bodd midlertidig på Cuba, er at befolkningen der drømmer om å forlate landet. Store mengder mennesker ser etter muligheten til å få en enveisbillett ut derfra, og mange drar til Florida.

  Men det ser ut som dere har kost dere masse på tur! Har vært på Cuba selv, og husket jeg elsket strendene der <3 Har lyst til å dra tilbake og utforske mer av det autentiske Cuba, samt lære mer om historien! Jeg er litt nørd hhahaha. Og kanskje danse salsa :)

  • Alex says:

   Kubaner kan fritt lämna Kuba eftersom kravet på utresetillstånd är slopat sedan 2012.
   Problemet är nu att kubaner som kommer till USA inte längre automatiskt får permanent uppehållstillstånd.
   Tidigare fick kubaner som anlände till amerikansk mark automatiskt permanent uppehållstillstånd. Man utgick mer eller mindre från att alla var politiska flyktingar och skulle beviljas asyl. Detta avskaffades som en av president Obamas sista åtgärder i januari 2017.
   Beslutet var en konsekvens av normaliseringen av förbindelserna mellan USA och Kuba. I stort sett alla som flyr Kuba idag gör det av ekonomiska orsaker snarare än på grund av politisk förföljelse.

 • Josse says:

  Åh så härligt det ser ut! ÄLSKAR alla färgglada hus! Kramar

 • Kajsa says:

  Hör mer än gärna dina bästa tips gällande mat! Är själv nämligen påväg till Kuba senare i år, så skulle verkligen uppskattas <3

 • Marianne says:

  Så underbara bilder <3
  Kuba är verkligen ett drömresemål så skulle vara super kul att höra vart ni varit och vilka ställen du rekommenderar!! :)
  xx
  http://mariannelle.com

 • Zivile says:

  Looking beautiful Janni!

  xx
  Jill
  http://www.jilldap.com

 • Isabelle says:

  Jaaa, det skulle vara väldigt snällt om du delade med dig av lite mattips från Kuba!

 • Kim says:

  Sounds wonderful! I’d love to visit Cuba someday.. it’s nearing the top of my list! x
  http://www.thecaramelchronicles.com

 • Carmen says:

  So colorful overthere! X, C – http://www.carmenmattijssen.nl

 • Bella says:

  Fantastiska bilder, så fina!

  http://nouw.com/bellss

 • Olivia says:

  Jaa! Det skulle va super!

 • Danii says:

  Totally in love with your Cuba pics (and the rest as well ;)). I’m going to Cuba in June so i’m really interested in your Havana/food/beach recommandations! Everyone is telling me the food is very bad indeed, so you can make me very happy with your tips! Cannot wait to go there!
  With love, Danii.

 • Ems says:

  Hallo!

  skulle väldigt gärna vilja ha alla tips du kan ge om Kuba då jag ska resa dit :) tack!

 • Marlyn says:

  Hej!
  Fina bilder! Skriv mer än gärna ett inlägg om vart man ska äta och vad man ska se. Åker ner till Kuba i juni ?
  Tack!

 • Maria says:

  Hej janni jag skulle älska massa cuba tips! Btw älskar dina vloggs!

Leave a Reply

Your email address will not be published.