CUBA VLOG

Vlog from our days in Cuba, we were there together with Nelly to explore and shoot a campaign <3

Hej babes! Det här har jag pysslat med idag, klippt ihop den här videon. :-) Åh så kul det var att klippa ihop, oj vad jag satt med ett leende på läpparna under hela tiden. Längtar redan tillbaka!! Magiska dagar (som jag har sagt tusen gånger känns det som), och vilket ställe. Jag hoppas att om ni får chansen att åka dit – gör det! Jag vill tillbaka snart igen och då ska jag dra med mig Jon, han har varit så avundsjuk på mig så nu vet jag lite ställen vi ska gå till. :-) Hoppas ni gillar videon, nu ska jag åka med min lillebror i hans moppebil och köpa naturgodis. Myskväll hemma hos mamma! Hörs imorgon, massa kärlek <3

//Hey babes! This is what I’ve been up to today, edited this video. :-) Oh it was so fun to edit, I had a huge smile on my face the entire time. I want to go back!! Magical days (like I’ve said a thousand times), and what a place. I hope that if you ever get the chance to go – do it! I want to go back soon again and then I will bring Jon, he’s been so jealous when I’ve been there so now when I know a few spots I know where to go. :-) Hope you like the video, now I’m gonna go with my little brothers “moped car” to buy candy. Chill night at my mom’s! Talk tomorrow, lots of love <3

16 reaktioner på “CUBA VLOG”

 • Matilda says:

  Åhh måste kolla in den videon sen! <3

 • Siri says:

  Åh så fin!

 • elise says:

  den gull/glitter/shiny-kjolen du har på i 4.00, kommer den på nelly neste uke? :D

 • Your video is amazing and Cuba is a dream !!
  I love you videos, they´re so high quality und have a good content !
  I´m wondering, what Camera and lens do you use for vlogging?

  xx Amanda
  http://www.fashionviolin.com

 • Alex says:

  I think you need a script writer because what you say in the vlog is only a lot of amazing, shoot, nice and dinner. Maybe it’s better to just have images and music from a place like Havana and no speaker sound? We can see what happens in the vlog and will not need you to point out what is obvious.

 • Liena Snow says:

  Amazing vlog! Colours are so beautiful and vibrant. I like your outfits, super pretty looks.
  This is beautifully shot and edited video, well done!
  Much love xx
  http://www.lienasnow.com

 • Llana says:

  Love your VLOG Janni! Always so inspiring and such a positive happy person!
  http://www.llanafearn.com

 • Anonym says:

  Vilken storlek har du i den röda toppen från Nelly??

 • I love your posts. And I love you for sharing this with us. Cuba seems incredible and so inspiring, with all these vibrant colors and typical architecture. Kisses
  Work n’ Hobbies

 • My says:

  Hej, vad härligt du verkar ha haft det i Kuba, vill också hit efter att ha läst om det på din blogg!! Jag har en fråga, jag slutar nian nu snart, och min skola ska då ha en bal, där man ska ha balklänning. Problemet är att jag inte har hittat någon än… Det kan inte vara en klänning som är “för mycket” om du förstår vad jag menar, då denna balen inte är lika “seriös” som tex balen på gymnasiet. Du jag tycker att du har väldigt bra smak undrar jag om du har några förslag på fina klänningar? Öppen för de mesta! Kram<3

 • Rebecka says:

  Hej,
  Vill börja med att säga att jag verkligen gillar din blogg och din Youtubekanal. Dock vill jag bara inflika att det kändes konstigt att se din video där ni njuter av Kuba utan en ynka kommentar om insikten att jo, Kuba är ett underbart fint land – för turister. Jag såg liknande kommentarer under din video och kan hålla med dem. Det handlar inte om att ni inte ska få ha möjligheten att se Kubas huvudstad eller få tycka att Kuba är ett paradis, men jag kan uppleva att en kommentar om de faktiska förhållandena för invånarna saknades. Exempelvis har de inte möjligheten att få ta del av den lyxmat ni avnjöt som du använde som exempel för att försöka motsäga ryktet om att maten på Kuba är dålig. Som sagt, det tål att nyansera bilden av ett land till mer än att det är ett “väldigt speciellt paradis”!

  • Antonia says:

   Ja Kuba är ett land som går i minst två takter – de som har tillgång till den konvertibla peson kan köpa helt andra varor och unna sig ett liv på en helt annan nivå än befolkningen i övrigt som mest har tillgång till subventionerat ris, bönor och en och annan seg höna (varvat med statens billiga glasspinnar när det är fest).
   Undrar om Nelly-gänget fick reda på att en taxichaufför i en av de vackra 50-talsbilarna tjänar mer på en dag än vad en läkare tjänar under en månad på ett av Havanas sjukhus?
   En bagagekille på ett bra hotell med turister får så mycket dricks i konvertibla pesos att han kan försörja en hel familj med mormor, farmor och hela släkten.
   En konvertibel peso dvs en dollar på Kuba är väldigt mycket pengar för en kuban och det har turisterna ingen känsla för eftersom de oftast inte bryr sig om att sätta sig in i hur ekonomin på Kuba fungerar. De som har haft möjlighet att starta eget t ex en restaurang eller en affär har dock ett bättre liv för de tjänar också pengar i konvertibel valuta.

 • Lisa says:

  Hej! Älskar dina vloggar Janni, så fina och välgjorda :)
  Jag undrar vart den rosa blommiga blusen/klänningen är ifrån i din video när du blir sminkad? 6:10. Kram!

 • sanna says:

  Heej! Älskar den beiga klänningen,( tid:4min) men undrar vad du har för tröja/klänning under då den är rätt genomskinlig!
  Tack för en super blogg&grym video! =) keep it up!
  Kram!

 • Linn says:

  wowowow vilken magisk plats! älskar dina vloggar

Leave a Reply

Your email address will not be published.