OFF SHOULDER

RayBan glasses/ Nelly top (here!) shoes (here!)/ Lovers + Friends shorts/ Fendi bag (here!) – adlink

Hej babes! Den här dagen sprang iväg, vi åkte från mamma och jag var väl halvt sovande. Jetlagen idag är inte att leka med, jag tror jag är inne på min femte kopp kaffe redan haha! Inte bra alls, men det är så svårt när jag varit borta i “fel” tidszon så länge. Anyways, här är en enkel look från Kuba. Jag är kär i färgen på den här toppen, det är en body vilket jag gillar då den sitter som den ska hela tiden. :-) Jag har haft på mig väldigt mycket rött senaste tiden, nu när jag har blivit lite brun tycker jag att det är extra fint. Nu ska jag fortsätta med mitt möte här, så vi hörs senare idag. Massa kärlek <3

//Hey babes! This day flew by, we went from my mom and I was half asleep. The jetlag today is really bad, I think I’m having my fifth cup of coffee right now haha! Not good at all, but it’s hard when I’ve been in the “wrong” timezone for so long. Anyways, here’s a simple look from Cuba. I’m in love with the color of this top, it’s a body which I like since it fits good all the time. :-) I’ve been wearing a lot of red lately, now when I got a tan I think it looks extra good. Have to get back to my meeting now, so I’ll talk to you later today. Lots of love <3

11 reaktioner på “OFF SHOULDER”

Leave a Reply

Your email address will not be published.