Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

22:46 | May 9, 2017

CUBA INSTAGRAM

My Instagram snapshots from Cuba – follow me at @jannid

Home sweet home! Alltså det var en så otroligt härlig känsla att låsa upp dörren, komma in och bara njuta av att vara hemma efter så lång tid. Det första vi gjorde var att springa ner, äta lunch och sen gick vi och la oss på stranden. Vi skulle bara ligga där en stund (jag sa max en timme) eftersom jag hade massa jobb att ta igen pga dåligt internet på Kuba. Det slutade med att vi låg på stranden i typ 2,5 timme haha! När vi kom hem igen mailade jag i några timmar och nu är klockan sent helt plötsligt, ska bli väldigt skönt att sova i vår säng inatt. Ovan är några av mina favoritbilder från Kuba, och jag har så otroligt mycket bilder kvar men jag tänkte att jag ska mixa upp det lite. :-) Hoppas ni har en mysig kväll, puss och kram <3

//Home sweet home! Oh it was such a nice feeling to unlock the door, come in and just enjoy being at home again after such a long time. The first thing we did was running down for lunch and then we went to the beach. We said that we would only stay for a while (I said maximum one hour) since I had lots of work to catch up on because of the bad internet in Cuba. It ended up with us laying on the beach for 2,5 hours haha! When we got back home I did emails for a few hours and not it’s late all of a sudden, will be nice to sleep in our own bed tonight. Above are some of my favorite snaps from Cuba, I have tons of pictures left but I thought I would mix it up a bit. :-) Hope you’re having a great night, kisses and hugs <3


10 kommentarer10 kommentarer om “CUBA INSTAGRAM”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Lovely Pictures, I hope you have a great Day! :-)

  Lisa | Travelblog Joy Della Vita

  Reply
 • I’m also always thinking abut doing something like this since I love so many of my pictures and just want to summarize all my memories, haha.;-)<3
  http://www.blogellive.com

  Reply
 • Åh känslan att komma HEM kan vara det bästa! Även om man haft en otrolig resa. Skönt att få landa.

  Reply
 • Ahh det måste vara härligt att vara hemma igen! Njut av det < 3
  Er resa till Cuba ser ut som en dröm, där vill jag next!

  http://www.terhisuanto.blogspot.com

  Reply
 • These are the most colorful and beautiful photos!
  http://www.thoughtsinstyle.com/

  Reply
 • Beautiful photos! Your posts from LA and Cuba are so stunning, such a joy to read and see!
  Lots of love xx
  http://www.lienasnow.com

  Reply
 • Wauw I love this, it’s a mixture of the most beautiful colors, insane haha!

  Reply
 • Älskar bilderna. Hur gör du för att få med hela bilden i rätt skala utan att beskära dem eller använda en särskild app för att få vitt runt om bilden när du postar på instagram? Mkt enklare att göra tex fotoböcker med kort från instagram när alla är i samma skala/storlek men tycker inte om när bilderna blir inzoomade pga beskärning. Pls help, haha!
  Tack för en fantastisk blogg. Du verkar vara en superhärlig person.

  Reply
 • Hej!

  Vart kommer de blommiga byxorna ifrån? Jättefina!

  Reply
 • Hej! Så fina bilder vart är baddräkten längst ner till vänster ifrån?

  Reply