CUBA INSTAGRAM

My Instagram snapshots from Cuba – follow me at @jannid

Home sweet home! Alltså det var en så otroligt härlig känsla att låsa upp dörren, komma in och bara njuta av att vara hemma efter så lång tid. Det första vi gjorde var att springa ner, äta lunch och sen gick vi och la oss på stranden. Vi skulle bara ligga där en stund (jag sa max en timme) eftersom jag hade massa jobb att ta igen pga dåligt internet på Kuba. Det slutade med att vi låg på stranden i typ 2,5 timme haha! När vi kom hem igen mailade jag i några timmar och nu är klockan sent helt plötsligt, ska bli väldigt skönt att sova i vår säng inatt. Ovan är några av mina favoritbilder från Kuba, och jag har så otroligt mycket bilder kvar men jag tänkte att jag ska mixa upp det lite. :-) Hoppas ni har en mysig kväll, puss och kram <3

//Home sweet home! Oh it was such a nice feeling to unlock the door, come in and just enjoy being at home again after such a long time. The first thing we did was running down for lunch and then we went to the beach. We said that we would only stay for a while (I said maximum one hour) since I had lots of work to catch up on because of the bad internet in Cuba. It ended up with us laying on the beach for 2,5 hours haha! When we got back home I did emails for a few hours and not it’s late all of a sudden, will be nice to sleep in our own bed tonight. Above are some of my favorite snaps from Cuba, I have tons of pictures left but I thought I would mix it up a bit. :-) Hope you’re having a great night, kisses and hugs <3

10 reaktioner på “CUBA INSTAGRAM”

Leave a Reply

Your email address will not be published.