FLOWER PRINT

Nelly dress (similar here!) and shoes (here!)/ Gucci bag/ Earrings from MQ

God morgon! Hur mår ni? :-) Jag mår bra, sitter och dricker kaffe och ska snart åka mot flygplatsen. Inte supersugen på att flyga idag igen men det kommer vara skönt när jag kommer fram. Jag hoppas vädret är varmt nog för barbent och söta klänningar, jag har liksom kommit in i “sommar-mode” så jag fick en chock igår haha! Här är en favoritlook från Kuba, jag letade efter klänningen på hemsidan men jag hittade den inte. Verkar vara slutsåld. :-( Så jag letade upp en liknande! Nu tänkte jag försöka hinna äta frukost innan vi åker, hörs när vi är framme. Ha en fin dag, puss <3

//Good morning! How are you? :-) I feel great, I’m having coffee and will soon go to the airport. Not super happy about flying again but it will be nice to arrive. I hope the weather is warm enough to wear bare legs and cute dresses, I’m in “summer mode” so I was chocked yesterday haha! Here’s a favorite look from Cuba, I was looking for the dress on the website but I couldn’t find it. Seems like it’s sold out. :-( But I found a similar one! Now I’m gonna try to have time for breakfast and then we’re leaving, so I’ll talk to you when we arrive. Have a great day, hugs <3

19 reaktioner på “FLOWER PRINT”

Leave a Reply

Your email address will not be published.