MORNING LOVE

Coffee coffee coffee <3 And my customized robe I got in Palm Springs.

Wow, sent god morgon här men jag vaknade efter 10 imorse. Vad hände? Haha! Jag kan inte minnas senast jag vaknade såhär sent. Vi gick och la oss innan midnatt igår och vaknade 10 timmar senare… Jag tänkte att jag skulle ställa klockan igårkväll men bestämde mig för att skippa det då jag har haft tidigt alarm två veckor i streck. Resultatet blev massa sömn, vilket faktiskt bara gör mig ännu tröttare haha! Gissar att jag slappnar av här hemma och behövde ta igen lite sömn. :-) Vi hade ingen mjölk hemma så jag gick ner till vårt stammishak och köpte med mig kaffe till mig och Jon. Mysig start på dagen! Nu ska jag göra en sen frukost, maila lite och sen vill jag ut och hänga i solen. Hoppas ni haft en mysig start på dagen! Massa kärlek <3

//Wow, late good morning here but I woke up after 10 this morning. What happened? Haha! I can’t remember the last time I woke up this late, we went to bed before midnight and woke up 10 hours later… I thought about setting an alarm last night but decided to skip it since I’ve had early alarms two weeks in a row. The result was lots of sleep, which actually only makes me even more tired haha! Guessing that I’m relaxing here when I’m at home and needed to catch up on some sleep. :-) We didn’t have any milk at home so I went down to our regular café and bought coffee for me and Jon. Cozy start of the day! Now I’m gonna make a late breakfast, do some emails and then I want to go out and enjoy the sun. Hope you’re having a nice start of the day! Lots of love <3

9 reaktioner på “MORNING LOVE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.