#NELLYGOESCUBA

Top here! Skirt sold out.

The first part of the campaign we shot with Nelly in Cuba! See the campaign and shop all the pieces HERE!  – adlinks

Hej babes! Här är första delen av kampanjen vi plåtade för Nelly på Kuba, wihoo! Jag tycker det blev så himla fint, vilket dream team och vilka tjejer. <3 Det är så härligt att hänga med så grymma tjejer, jag blir otroligt inspirerad och peppad av det! Resan var absolut en av de häftigaste jag någonsin gjort, det finns inget ställe i världen jag varit på som är lika speciellt. Alla kläder vi hade på oss passade in perfekt på gatorna där, alla färgglada hus och coola bilar. Jag älskade stylingen för plåtningarna – färgglatt, mönster och bara härliga looks. Precis så vill jag se ut varje dag, jag har “hjärtat” massa plagg från kampanjen redan som jag är redo att klicka hem haha! Hoppas ni också hittar några fina plagg ni gillar! :-) Hörs senare, puss och kram <3 (spana in en liten video Nelly filmade HÄR!)

//Hey babes! Here’s the first part of the campaign that we shot with Nelly in Cuba, wihoo! I think it turned out great, what a dream team and these ladies. <3 It’s so nice to hand out with such amazing girls, I get so inspired and excited by doing it! This trip was for sure one of the coolest ones I’ve ever done, there’s no place in the world that I’ve been to that’s as special as this place. All the clothes looked to good there on the streets as well, all the colorful houses and cool cars. I loved the styling for these shoots – colorful, prints and just great looks. Exactly how I want to look every day, I’ve “hearted” lots of pieces from the campaign already so I am ready to buy some things haha! Hope you will find some nice pieces you like too! :-) Talk later, kisses and hugs <3 (check out a short video Nelly shot HERE!)

In collaboration with Nelly.com.

13 reaktioner på “#NELLYGOESCUBA”

Leave a Reply

Your email address will not be published.